tag:blogger.com,1999:blog-2613430708135433676.post2166097026690288345..comments2024-03-28T18:55:43.303+01:00Comments on Jurnal de bord fără vârstă: "Dreptul" la bacsisGretahttp://www.blogger.com/profile/09990271206287804511noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-2613430708135433676.post-1034527380701161612012-09-11T20:08:40.810+02:002012-09-11T20:08:40.810+02:00@TheBanjer, hmmm.... o parte din mine iti da drept...@TheBanjer, hmmm.... o parte din mine iti da dreptate, alta nu. Partea capoasa e aia care se gandeste ca, daca urmam principiul remuneratiilor mici, nici cei de la Mc nu au un salariu glorios.<br /><br />Partea care-ti da dreptate se refera la faptul ca restaurantul ar trebui sa insemne o experienta. Imi aduc si-acum aminte ce mult mi-a placut felul in care un chelner ne-a prezentat un vin... :)<br /><br />Cred c-ar iesi o dezbatere foarte interesanta pe tema asta :) Gretahttps://www.blogger.com/profile/09990271206287804511noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2613430708135433676.post-51156898412786135222012-09-10T19:19:08.710+02:002012-09-10T19:19:08.710+02:00Eu stiu ca bacsisul se da celor care presteaza mes...Eu stiu ca bacsisul se da celor care presteaza meserii cu remuneratii mici (vezi chelneri, taximetristi etc) pentru ca se presupune ca asa ajung si ei la un salariu decent. Ca bacsisul a aparut pentru ca e salariul mic sau ca salariul e mic pentru ca e bacsis, insa, n-as putea sa spun :)<br /><br />Si diferenta intre vanzatorul de la Mc si chelnerul este ca la Mc ma duc sa imi iau punga cu tasty guilty fatty pleasures, pe cand la restaurant se intampla (sau ar trebui sa se intample) o experienta :) Asa zic eu. <br /><br />I tip. Intotdeauna :)TheBanjerhttp://www.thebanjer.netnoreply@blogger.com