luni, 28 mai 2012

Cum ajung unii la scrisorile de sertar (III)


Eheei, dragii babei (vorba sa fie, ca a ramas mai putin de o luna pana imbatranesc inca un an), s-a depus praful atat pe aici, cat si (mai ales) pe sectiunea "cum a mai ajuns lumea pe blog". Nu-i mai putin adevarat ca-n ultimele luni mi-au venit cititori de pe Google urmand niste motoare de cautare cel putin interesante.... 

- mi-au disparut din persoane interesate pe blogger - pentru a facilita procesul de cautare a acestora, te rugam sa ne dai semnalmentele lor, o descriere a hainelor pe care le purtau in momentul in care au disparut de pe blogger.com precum si ultimul site vizitat inainte de disparitie.

- lebada neagra se omoara - se solicita interventia serviciului de consiliere psihologica a lebedelor.

- sef nedreptatit - exista cu adevarat asa ceva? As vrea sa-l cunosc pe angajatul care l-a nedreptatit, poate-mi impartaseste metoda.  Sau poate deja-si face planuri pentru un best seller.

- frecatul la munca - daca se freaca orice altceva decat menta, nu cred ca vreau sa stiu care este ceva-ul in cauza.

- expresia a avea pene pe spate - are vreo legatura cu lebada neagra de mai sus?

- ce faci cu un barbat care are o relatie paralela - il ajuti sa traseze o relatie perpendiculara pe un plan. Inclinat, neaparat. 

- de ce exista sefii de schimb - pentru ca, asa cum zoologia ne invata, si parazitii au rostul lor.

- fata de la miezul noptii ce varsta are? - daca e minora, ai imbulinat-o.

- Nu cred ca sentimentele pot fi schimbate... cu atat mai putin oamenii... insa situatiile da - situatiile reclama excesul de profunzime care conduce la discriminarea lor si sustin ca nu pot fi schimbate decat in interval de 30 de zile. 

- greta frunza - nu sunt deloc sigura de felul in care-ar trebui sa interpretez chestia asta, dar sper ca macar frunza e de nufar. 

- ce inseamna cercul aparut la bord - depinde. Poate insemna c-ai sa pici examenul auto pentru necunoasterea bordului (apropo, oare se mai tine cont de chestia asta?). Sau, daca cercul e rosu, poate insemna ca mergi cu frana de mana trasa, in care caz am dubii ca nimeresti sa iesi singur(a) din giratoriu. Despre ce mijloc de transport vorbim, de fapt?

filmul pariu cu viata sara bate palma tot filmul  datimi  tot  filmul - amice, you're on drugs. Balaurul din bucatarie l-ai vazut?

- moartea cu furculita - cutitul a ruginit de necaz, vazandu-se detronat.

- feizbucul carmen crnariu feizbucl iei lui carmen canaru - daca nu-mi faci si-un desen, tot degeaba. Oricum insa, cetateana Carmen este somata sa dea like la pagina de facebook a canarului. 

- Stiu ca este posibil sa ur - nu mai aveai pasta-n pix? Sa ur... ce? Urmeze? Urineze? Urce? Asta-i din ciclul "poveste cu final neasteptat".
 

6 comentarii:

Alina spunea...

Deci aia cu balaurul din bucatarie a fost... maxim. :)) M'am distrat de nu se poate. :)) Cred ca necunoscute sunt caile Google si vesnic luminate mintile celor care cauta diverse prin vastul internet. Astept cu interes si alte perle din astea, cu siguranta ai de unde alege. :))

Greta spunea...

@Alina, asa e - se adevereste inca o data ca realitatea e cel mai bun scriitor... :D

A.O. spunea...

nemaipomenit!!! Cum ajung oameni astia pe blogul tau cautand asa ceva?! Sau nu am inteles eu conceptul?

Greta spunea...

@A.O, ideea e ca oamenii cauta diverse folosindu-se de motoare de cautare. De exemplu, daca unul da cautare dupa "moartea cu furculita", ajunge printre altele la un text de-al meu in care facusem o gluma despre "scos carbuni cu furculita".

Iar lumea nu duce lipsa de imaginatie... :D

A.O. spunea...

Da...ce sa zic, cand ma uit asa la cum ajung ei pe blogul tau incep sa ma intreb daca nu scriu cumva prea lipsit de cuvinte :) Sau poate nu sunt germani la fel de "cautatori" ? :)

Greta spunea...

@A.O, nu, cred ca pur si simplu nemtii sunt ceva mai la obiect in cautarile lor :))