miercuri, 16 martie 2011

Zona crepusculara


In ultimele 4 zile:

- am pus coriandru in cafea in loc de zahar, intrucat n-am vrut sa aprind lumina in bucatarie la ora psihiatrica 5 dimineata si am avut incredere in stalpul de iluminat de pe alee. Proasta idee. De-abia cand aroma susnumitei mirodenii mi-a ajuns la nas, am realizat confuzia. Nu, nici atunci n-am aprins lumina, dar, preventiv, m-am dat mai aproape de geam, inainte sa mai "botez" cafeaua cu cine stie ce.

- am ajuns la concluzia ca necesit un nou fier de calcat, intrucat cel pe care-l am s-a defectat. Nu se mai incalzea, nu mai "producea" nici aburi, desi avea apa... Am bombanit vreo cateva minute diverse variatiuni pe tema "nici aia de la Philips nu mai fac lucruri de calitate, se duce  lumea de rapa, ntz ntz". Apoi am bagat de seama ca fierul nu mai era in priza.

- am strigat suav (din dormitor) la sot (care era in sufragerie) sa vina sa-mi stinga lumina, ca-s ca si adormita si-mi sare somnul daca ma ridic eu din pat. Cand a venit, a constatat ca singura lumina care mai era aprinsa era de la veioza, aflata pe noptiera de langa pat. M-a pufnit rasul si mi-a sarit somnul.

Avand in vedere cele de mai sus, cred ca n-ar fi tocmai intelept sa gatesc zilele acestea :D

4 comentarii:

Anonim spunea...

Daca gatesti, presimt ca apar pompierii :))

Cris

Greta spunea...

Foarte probabil, Cris :)) Prezint potential in acest sens.

Carmen spunea...

Ba eu cred ca ar trebui sa gatesti !
Dupa care eventual sa vii sa ne spui cum ti-ai spalat ciorapii ( neaparat de matase) in oala cu ciorba. :d

Greta spunea...

Carmen, daca respectivii ciorapi de matase n-au aroma de coriandru si daca nu bag in priza oala cu ciorba (cum o mai fi si asta :D), n-am facut nimic ;))