miercuri, 27 martie 2013

Cum ajung unii la scrisorile de sertar (VI)



Am o puternică bănuială că nu e prea departe momentul când o să încep să-mi pun la modul cel mai serios întrebări referitoare la conținutul blogului acestuia. Cred că-s în denial :D dar sunt de părere că-n general tratez subiecte, zice-se, normale, de interes cât mai larg. 
Oh, is that a fact? (vorba lui J.R. din "Dallas"). Și-atunci cum se explică faptul că unii ajung aici în urma unor căutări cel puțin bizare? Luați de minunați-vă și voi:

- pot să mă îmbrac tinerește la 45 de ani? - dacă ții musai, nu văd de ce nu. Expresia "din spate liceu, din față muzeu" exact pentru astfel de cazuri a fost inventată. Asta-mi aduce aminte de un profesor de la master, pe care eu și o prietenă îl porecliserăm "din față zimbru, din profil timbru". Și înainte să întrebați, vă anunț că da, aveam motive întemeiate :D

- deposedări fotbal - well. Fiind vorba de blogul unei femei care la ediția de anul trecut a Europenelor și-a întrebat partenerul "dacă i-a dat cartonaș galben, de ce le dă și lovitură liberă?" și nu l-a recunoscut pe Buffon, cred că ar trebui să fiu foarte mândră de mine că un astfel de motor de căutare a condus aici :))
 
- jocuri 3d cu hercules vechi din evul mediu - dragul mătușii, în Evul Mediu jocurile 3D ar fi fost considerate în cel mai fericit caz unealta diavolului și te-ar fi prăjit pe rug pentru chestia asta. Iar Hercule era oricum oale și ulcele demult. Mai recapitulează mitologia greacă. 

- iubitul meu îmi poartă dresu - răzbună-te fără milă:  poartă-i și tu prezervativele!
 
- melodia aoleu ce te faci medalioane - ei, vedeți? Asta vă spuneam mai sus. Despre ce medalioane poate fi vorba? Medalioane de vițel cu garnitură de sparanghel? Sau medalioane din sticlă de Murano? Oricare dintre aceste variante m-ar onora :D Numai să nu-mi spuneți că e vorba de personajul Medalion din telenovela "Inimă de țigan", că mi-am dat cu firma-n cap definitiv. Și cu blogul, for that matter.

- ghicitori fără răspunsuri si fara sonor  - pe-alea incolore, inodore și insipide le-ai soluționat deja?
 
- film vechi cu trei tipi care prind puteri magice - ți-aș zice, dar momentan ești ocupat să sfârâi pe rug din cauza 3D-urilor pe care le-ai căutat bezmetic în Evul Mediu. Și nici Hercule nu-i acasă.

- omul cal reclamă s oliver - poftim? Omul cal? Ăștia de la s.Oliver au căpiat? Să sune cineva la asociația de protecție a animalelor. Purtătorul de cuvânt al calului ne transmite că acesta refuză nechezatul. Pardon, am vrut să spun dialogul. Nu mă mai învăț odată minte cum devine cazul cu political correctness-ul ăsta. 

- găteala de dimineață cu gheorg 12/12/2012 - în cazul în care aștepți gătită să vină sfârșitul lumii, poți să te dez-gătești. Apocalipsa ne-a tras clapa încă o dată, care nu ne mai învățăm minte. Poate cu Gheorg să mai ai vreo șansă.

- descrierea unor perechi de pantaloni bărbătești - depinde pe cine întrebi. Răspunsul unei femei ar suna cam așa: "un accesoriu care se poate realiza din felurite materiale, cum ar fi stofa, jeans-ul, mătasea, bumbacul, pielea, docul șamd. Pot fi de zi, de seara, casual sau sport, aspect în funcție de care variază atât materialul, cât și croiala și culoarea lor. În majoritatea cazurilor au patru buzunare, două dintre ele fiind dispuse oblic și alte două la spate". Pe de altă parte, un bărbat ar ridica din umeri și s-ar uita la noi nedumerit de parcă ne-ar fi auzit comentând Formula 1: "un articol de îmbrăcăminte. Ce-i cu întrebarea asta?".

Rezon! :D

2 comentarii:

Unknown spunea...

Am râs cu poftă când am văzut ce mai caută unii pe bătrânul Goagăl. Serios acum, oare ce-o fi în capul lor? Oricum, de departe ce-a mai tare e cea cu ghicitorile fără sonor.:))

Greta spunea...

@Ale, același lucru mă întreb și eu de fiecare dată :)) Și mai am câteva perle de-astea memorabile, pe care le păstrez pentru data viitoare. Hotărât lucru, oamenii sunt foarte creativi.