sâmbătă, 28 iulie 2012

La ceas de blog aniversar


Astazi se implinesc doi ani de la prima postare pe acest blog. Ceea ce am scris atunci reprezenta fix ceea ce gandeam in acel moment: eu mai lipseam! Probabil ca la vremea respectiva existau deja peste 1000 de bloguri in limba romana, pe cele mai diverse teme, cu subiecte atat de interesante, am citit eu insami sute de materiale, din care unele mi s-au parut uluitor de bine scrise.... 
Date fiind toate acestea, imi ziceam, ce-as mai putea eu aduce nou?

Dar apoi mi-am dat seama ca asta nu conta decat in foarte mica masura. Voiam sa scriu in primul rand pentru mine. Nu va cunosteam pe voi, nu stiam unde sau cine sunteti, nu stiam nici daca o sa fiti :) Nu stiam nici macar daca o sa ma mai citeasca si altcineva in afara de prieteni :)) 

Doi ani mai tarziu.... nu, nu e momentul de bilant, e doar un moment in care ma inclin in fata voastra, va multumesc pentru fiecare clipa petrecuta citindu-ma, pentru fiecare feedback lasat si pentru faptul ca, poate fara macar s-o stiti, ma inspirati si ma motivati :)


No, he's definitely not :D

5 comentarii:

Anonim spunea...

Eu iti multumesc pentru ca scrii, iti faci timp si impartasesti din gindurile tale intr-un mod atit de special, unic si amuzant.

Multi ani inainte!

Cu drag,
Crista

oana spunea...

La multi ani! :)

Greta spunea...

@Crista, nu stiu daca-ti imaginezi ce bucurie si ce caldura in suflet mi-aduc vorbele tale... :) Multumesc!

@Oana, multumesc mult! :) Inspiratie si chef sa fie... :))

Veronica spunea...

mie imi place foarte mult stilul tau si admir foarte mult la tine cultura generala vasta. Citesc cu placere posturile, si mi-am facut timp sa citesc si din urma - cred ca am recuperat destul de mult. Mi-a fost teama ca ma bag ca musca in ciorba in comentarii mai la inceput, insa acum am prins curaj :) Imi placea tare mult cum scrie/povesteste George pana sa faca greseala sa imi recomande blogul tau, si apoi m-a pierdut de client :) Concurenta acerba, mon cher :) Felicitari si La Multi Ani(pagini) :)

Greta spunea...

@Wow, Veronica, multumesc, inseamna foarte mult pentru mine ceea ce mi-ai spus :)
Ce zici tu, de bagat "ca musca in ciorba"? Mie-mi place foarte mult ceea ce-mi scrii si te rog s-o faci in continuare :)

Cat despre George.... a inceput bine, in forta si tot in forta s-a si lasat. Pacat, pentru ca scrie bine si ar avea multe de spus.

Multumesc inca o data pentru urari si pentru ca esti aici :)