duminică, 1 martie 2015

Despre ţinutele de la Oscar, cu bune şi ne-bune


N-am prea avut până acum starea de spirit necesară să dau cu foarfeca în rochiile divelor de la Oscaruri, dar în ultima vreme aş zice că parcă-parcă încep să-mi revin oarecum. Sper că nu e o presupunere hazardată. Şi, fiindcă tot n-am observat să se fi comentat prea mult pe blogurile româneşti, mi-am zis că pot să o fac şi cu întârziere de o săptămână.

Cine mi-a plăcut:

Jennifer Aniston

O rochie nu tocmai ieşită din comun, dar din categoria "cu asta nu poţi da greş".


S-ar fi potrivit poate nişte sandale ceva mai pretenţioase, având în vedere simplitatea ţinutei, dar în ansamblu e foarte bine. Culoare frumoasă, potrivită cu nuanţa pielii, coafură neelaborată dar în aceeaşi notă a simplităţii, material fluid, siluetă impecabilă. Un "bravo" de la mine, care sunt convinsă că o lasă rece, dar pentru că veni vorba...:D

Reese Witherspoon

Referindu-mă strict la rochie, nota 10. Combinaţia alb-negru a fost foarte bine speculată şi a scăpat de păcatul banalităţii.


Dar coafura.... stai jos, Reese, ai 4 pentru azi! Nu pricep tendinţa asta de "a lins-o viţelul pe cap" nici să mă pici cu ceară. Un coc din bucle ce avea?

Rosamund Pike

Ok, aici sunt extrem de subiectivă. Adică dacă ar fi fost oricine altcineva în locul ei, scoteam foarfeca. Rochie roşie cu sandale roşii pe covor roşu? Mult prea "ton sur ton". Dar Rosamund Pike mi se pare una dintre cele mai frumoase actriţe de la Hollywood, deci sunt îngăduitoare.


Şi trebuie să spun, modelul îmi place maxim. Maxim, am zis. La fel şi materialul. Un bonus pentru accesoriile minimaliste, foarte înţeleaptă alegere în context. Ce bine s-ar fi asortat statueta Oscar la ţinuta asta, dar deh, n-a fost să fie. 

Julianne Moore

Despre rochia ei am citit că a fost creată de Karl Lagerfeld şi a fost lucrată de 27 de persoane, fiind necesare 987 de ore de muncă pentru a se coase cele 80.000 de paiete de răşină (nu ştiu exact ce presupune asta, de ce-s paietele cu pricina mai cu moţ adică, dar o fi ceva la mijloc). Rochia a fost evaluată la 500.000 de dolari. Scumpe rău paietele astea, domn'le.


Mi-a plăcut, de ce să nu recunosc. Nu prea mă dau în vânt după coafură (e genul ăla de breton la care-mi vine să bag mâna prin ecran şi să-i dau părul la o parte de pe frunte), dar all in all doamna arată minunat.

Nicole Kidman

La cât de frumoasă e, probabil că s-ar putea îmbrăca şi într-un sac de rafie. Rochia de la Louis Vuitton a fost o alegere foarte inspirată, inclusiv datorită cordonului care adaugă un strop de culoare. 


Bine c-a renunţat la blond, culoarea asta a părului i se potriveşte mult mai bine. 

Păzea, scot foarfeca

Lady Gaga

Ce risipă de material. Croială atât de plictisitoare, că mă ia căscatul numa' cât mă uit la poză. De culoare nici nu mai zic.


Şi la ce-o fi asortat mănuşile alea de sudor? 

Keira Knightley

Nu ştiu ce-a lovit-o pe Keira în ultima vreme, da' a lovit-o, nu glumă. După rochia cu insecte de la Globurile de Aur, acum a recidivat cu altă minunăţie: 


Albă-ca-Zăpada fără cei şapte pitici sau cum? Ok, am priceput, femeia e însărcinată. Dar asta nu-i o justificare pentru imprimeul din categoria "perdelele vechi ale bunicii".

Scarlett Johansson

Dacă şi-ar fi uitat acasă legătura de pătrunjel de la gât, tare bine mai era.


Nici coafura nu-i din cale-afară, dar totul se putea trece cu vederea. În absenţa pătrunjelului. 

Jennifer Lopez

Are un corp superb. De ce l-o fi scufundat în cuva asta de voal exagerat de decoltată?


Nu serios. Părul prins în coadă de cal? La Oscaruri? La o rochie atât de sofisticată? Să se ia de mână cu Reese Witherspoon. Şi amândouă să-şi concedieze hair stylistul.

Cate Blanchett 

Nu mi-a plăcut nici anul trecut, dar parcă tot a fost mai bine ca acum.


Plictisitoooooor! Banaaaal! Colierul e clasica nucă în perete. Şi gata, chiar nu mai am ce spune despre ţinuta asta, într-atât e de anostă şi lipsită de personalitate. Până şi foarfeca s-a dat bătută.
PS: ba am mai găsit ceva de spus: e mai plictisitoare chiar şi decât rochia lui Lady Gaga. 

14 comentarii:

Anonim spunea...

De accord cu Jennifer Aniston, dar tare as vrea sa o vad o data intr-o culoare vie :)) nu negru, nu neutre, nu alb, ceva wow. Rosamund - are ceva foarte misto, tare frumoasa e. Mno dupa atatea slabaturi, sa-mi fac curaj sa ma duc la cumparat de rochie pt botez, ceva sa ma arate mai asa.. mai putin carnacior :)))
Cris

Greta spunea...

Uite-o pe Aniston în roşu - nu-i stă rău, dar hmm.... parcă nici ieşit din comun n-arată:
http://img2.timeinc.net/people/i/2013/redcarpet/oscars/news/jennifer-aniston-2-300x400.jpg
O fi croiala de vină, poate.
Cât despre Rosamund, exact! Are un ceva al ei care-o prinde tare bine. Am văzut-o în "Gone Girl" şi tare mult mi-a plăcut.
Spor şi răbdare la cumpărături! :)

Raluca spunea...

Mie rochia purtat de Nicole kidman mi se pare ca arata ca niste solzi de peste si mi se pare kitchoasa.
In schimb imi place rochia purtata de Keira Knightley, pare diafana si delicata si i se potriveste asa gravida cum este.

Anonim spunea...

Hehe, multumesc pentru postare!
Mie una, Jennifer Aniston imi place mult, Lopez imi pare prea decoltata sau...nu stiu, nu m-as simti eu bine daca as purta asa un decolteu (poate stie careva de ce visez periodic ca ies dezbracata pe strada???) ...Julianne Moore este prea sofisticata pentru mine (la rochie ma refer) si bretonul...ăăă...subscriu.
Restul ma lasa rece.Stii de ce? Simplu, n-as incapea in niciuna dintre rochii, as arata ca un parizer bine strans, am 64 kg...of.
Sa avem o saptamana linistita, noi, carcotasele in frunte cu tine! ��
Carmen

Greta spunea...

De acord cu tine, Raluca, în sensul că fiecare dintre noi le percepe altfel :)

Greta spunea...

N-ai pentru ce, mi-a plăcut să o scriu :))
64 zici? Te urmez îndeaproape, 62,5. Slăbisem ceva în ultimele săptămâni, având în vedere evenimentul petrecut recent, dar am început să pun iarăşi la loc.
Dintre toate pe care le-am pus, aş visa la rochia lui Rosamund Pike. Uofff, şi erau vremuri când n-ar fi fost o problemă să port aşa ceva. Fuse şi se duse! Las' că suntem frumoase şi acum :))

Raluca spunea...

Am facut si eu acum un exercitiu de imaginatie vazand ce ai scris tu mai jos, legat de rochia pe care te-ai vedea purtand-o si tu, iar eu cred ca singurele pe care m-as incumeta sa le port sunt cele purtate de Keira si de Cate Blanchett si asta nu pt ca mi se par cele mai misto, dar pt restul mi se par fie prea decoltate, fie prea dezgolite pt gustul meu, si nu m-as simti confortabil.

Carmen spunea...

Aniston nu arata fain in rosu, in poza aia, zici c-o luase sineva la palme, asa era de-imbujorata. De fapt nu era deloc, dar culoarea aia o face sa arate fiarta.
Keira pare scapatata, cu saracia aia de rochie, facuta exact cum spuneai, din perdelele bunicii. De la mine primeste nota minus infinit si o pereche de ochelari, sa se uite ce pune pe ea, data viitoare!
Jenifer Lopez, arata ca o capatatzana de salata, ofilita.

Anonim spunea...

66,5 la mine :( mno si ce conteaza?! pt ca sunteti minunate indiferent de asta, bine spus, suntem frumoase pt atat de multe lucruri :) hai in zambete sa aud cum se deschd obrajii :D
Cris

Greta spunea...

Nu ştiu ce-a apucat-o pe Lopez să se îmbrace într-o rochie aşa de multă, dacă mă pot exprima în felul ăsta :))

Greta spunea...

I-auzi obrajii mei, Cris: :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
Curat fitness facial! :D

Greta spunea...

Croiala rochiei lui Cate mi-a plăcut; doar că "eternal black" mi s-a părut cam prea comun ţinând cont atât de amploarea evenimentului, cât şi de faptul că a decernat statueta pentru cel mai bun actor în rol principal...

Anonim spunea...

multa :)))) pai privirea i s-a oprit la decolteu si a zis ca ce mai conteaza ce e in jos :))))
Cris

Greta spunea...

Ha, în cazul ăsta a greşit fundamental :)) Nu de alta, dar parcă era celebră cândva pentru posteriorul sexy.... sau cine ştie, poate între timp n-o mai fi sexy şi de aia l-a ascuns sub falduri :D