luni, 1 aprilie 2024

Cooperativa Avântul Prăbușirea 🙄

Ieri a fost Paștele aici, drept pentru care am avut weekend prelungit.
Cu planuri mari, cum îi stă bine oricărui astfel de weekend.

Să citesc mai departe ”Falcone” (pentru care nu am pic de energie în timpul săptămânii), să alternez cu ”Behave: The Biology of Humans at Our Best and Worst” de Robert Sapolsky, să scriu pe blog, să pregătesc și bagajul pentru că diseară plecăm pentru o săptămână în vacanță, la Barcelona.

Ce-am făcut din toate astea? Păi drept să spun... cam nimic. Am vegetat în pat, am frecat Netflixul înainte și înapoi, am răsfoit niște cărți vechi din categoria ”chewing gum for the brain” și m-am izolat în Klondike (cam singura chestie pe care o mai joc din când în când). Unica realizare notabilă este că sâmbătă am sortat hainele de primăvară, pesemne că activitatea asta m-a solicitat într-atât încât am avut nevoie de recuperare intensă.


Acestea fiind zise, acum chiar trebuie să mă urnesc la pregătiri. Sper să ne simțim bine, să ne încărcăm bateriile și să ne întoarcem cu povești frumoase din vacanță. N-am mai fost niciodată la Barcelona - de fapt, singura dată când am ajuns în Spania a fost în urmă cu 6 ani, în Mallorca - și suntem curioși de cum ni se va părea.
Trag nădejde să am de povestit mult și frumos 🙂.

3 comentarii:

Petronela spunea...

¡Tener unas vacaciones maravillosas!
Să te gândești un pic la mine din Parque Güell. :)

SAM spunea...

Distractie placuta, dar sa aveti mare grija la buzunare!

Greta spunea...

@Petronela, să știi că m-am gândit la tine! :)

@SAM, mi-am adus aminte de recomandarea ta și am avut grijă. Totul bine! :)