luni, 8 iulie 2024

Absență motivată

Aici trebuia să fie o postare mai consistentă, numai că ieri am socializat intens, cu niște vechi cunoștințe de pe vremea când locuiam în Bavaria (care-au venit cu treburi la Hamburg și ne-am întâlnit de la amiază până-n seară). ”Și de ce nu înfăptuiești astăzi chestii consistente”, v-ați putea întreba, pe bună dreptate.

Numai că, vedeți voi, managementul meu are idei. Cum ar fi, să-mi vizitez un client în bella Italia. L-ați cunoscut sub numele de Sulicică, pe client zic. Face parte din portofoliul meu de ani de zile, dar atât de enervant a devenit, încât zilnic îmi vine să-i fac freza cu petarda.

Problema e că, independent de imaginația mea degrabă săltăreață, mâine mă pornesc spre dânsul ca să vorbim și să ne (re)împrietenim. Parol de n-ar fi mai ușor cu petarda ceea 😏.


No bine. Dacă-i ordin cu plăcere, sau cum era. Mă aștern la drum și miercuri ne reunim în brainstorming, să analizăm situația actuală și să căutăm soluții. La cum am ajuns să-l cunosc, tare mi-e că eu vin cu creierul și el o să facă vânt cu foile în diferite direcții, ca să se facă furtună 🙄.

3 comentarii:

Mmmaria spunea...

Mi-ai adus aminte de un coleg (eu la serviciu ma ocup de calatorii, vizitatori si multe altele). Aveam un coleg din alta companie, din Germania. Ei erau obisnuiti ca eu raspund la telefoane oricand si ca ii rezolv.
Si imi da baiatul asta e-mail (!!!) la 1 noaptea sa ii mut/devansez taxiul din ziua aceea de la ora 8,00 (dimineata) la ora 7,00 (tot dimineata).
Presupunand prin absurd ca eu eram drepti la ora 1,00 noaptea, isi inchipuia el ca asta ar fi fost ceva totusi fezabil?
S-au crucit toti ai mei a doua zi cand au aflat, eu inca ma mai intreb si acum daca unii oameni care altfel par cu mintile la ei gandesc cand fac chestiile astea.
Eu zic asa: respiri adanc, mergi acolo cu tot calmul si intelegerea de care esti in stare, iti setezi asteptarile foarte jos ca pana la urma cam stii ce ii poate pielea.
Presupui ca ai o intalnire cu un copil de trei ani, lower your expectation deci.

Mada spunea...

Multă baftă! Unde te duci și cat stai? :)

Greta spunea...

@Mmmaria, e lucru mare cât de inteligent era respectivul. Și sunt tot mai mulți de-ăștia, cărora astfel de pretenții li se par cât se poate de îndreptățite.
A fost ok cu oamenii, dar n-au lipsit momentele când m-am întrebat oare ce salariu or primi ca să-ndruge toate alea...

@Mada, mulțumesc! :) La Milano am fost, timp de o zi și jumătate practic. Mai mare daraua decât ocaua, cum am zice noi...