miercuri, 25 iulie 2012

Portret cu patru ochi


Va promisesem, ce e drept cam de multisor, o poza cu yours truly si noii ochelari. Ochelari care intre timp nu mai sunt atat de noi (au implinit cinci luni, ne apropiem de diversificarea alimentului :P), dar nu m-am aratat online cu ei pana acum - asa ca e ca si cum ar fi noi ;))
 
Adevarul este ca-n ultima vreme nu prea m-am mai "tras" in poza. Fotografia de mai jos e foarte recenta, de nici 24 de ore - si-am facut-o doar pentru ca a fost nevoie. Casa de sanatate la care suntem asigurati urmeaza sa emita niste carduri noi, in premiera cu poza inculpatului titular pe ele :D Dupa ce-am amanat si ras-amanat, azi m-am urnit la un studio foto din targ.

Acestea fiind zise, astia sunt ochelarii si aia din spatele lor sunt eu :D



(Faceti si voi abstractie de faptul ca trebuie sa ma vopsesc. Imi creste parul extrem de repede - ca dovada, ultima data am fost la coafor acum o luna, inainte de ziua mea - si mai aman trei saptamani, pana la concediu).

Multumesc pentru intelegere :D

6 comentarii:

Cami spunea...

Ce draguta estiii! Imi place de tine! Sunt scuzate radacinile :))

Greta spunea...

@Cami, saru'mana :)
Radacinile iti multumesc si ele :))

citrice spunea...

In comparatie cu niste poze de anul trecut, la care eu am si comentat ca aratai obosita si destul de slaba, acum pot spune ca arati extrem de bine.
Te-ai "revergorat", cum zice fiica-mea.
Si, avand in vedere ca nu este o poza artistica, pot spune ca se vede cu ochiul liber schimbarea in bine.

Veronica spunea...

pai cred ca trebuie sa pui o poza si cu vechii ochelari, ca sa vedem si noi care suntem mai noi diferenta :)

Greta spunea...

@Citrice, acum ca mi-ai zis, m-am uitat si eu mai indeaproape la poze si intr-adevar, arat mai mult a om si mai putin a fantoma :D Cred ca unul din motivele principale e ca din ianuarie am scapat de infernalul sistem de schimburi 6-14:45, respectiv 14:45-23.30. Acu' incepem dimineata la 7 (si cat de divina e ora aia de somn in plus), iar dupa-amiaza - de la 12:45 pana la 21:30. De la deal la vale, noptile mi le dorm destul de normal.

@Veronica, uite un link de pe blog aici, unde sunt cateva poze de anul trecut - cele de care spune Citrice, de fapt :) O poza luata mai de-aproape e in a doua jumatate a postului.

http://scrisori-de-sertar.blogspot.de/2011/08/o-zi-pe-urmele-lui-bach.html

Veronica spunea...

asa... am intrat ca sa vad ochelarii si m-a furat 'peisajul', adica articolul :) si cel de dinaintea lui, si cel de dupa. si am inchis pagina si apoi mi-am dat seama ca am uitat sa ma uit la ochelari :)