sâmbătă, 1 iunie 2013

Azi (mai) suntem copii


Pentru copilul din noi, căruia îi doresc să nu dispară decât atunci când noi înșine vom dispărea:Pentru mine a fost cel mai drag desen animat de după Revoluție.  

Și ca un mic bonus, prințesa pe care am iubit-o cel mai mult:


Voi ce desene animate păstrați în suflet? :)

4 comentarii:

 1. Aristocats! Am un DVD "De luxe edition", il vad macar o data pe an. Stiu pe de rost replicile, cantecelele, intonatiile, tot!

  RăspundețiȘtergere
 2. Doamne, ce-mi placeau paruielile dintre Sandy si Kitty... Sandy Bell si Candy Candy au fost printre preferatele mele. Candy a avut ceva mai multe momente triste, dar mi-a placut mult. Iar dintre printese, favorita mea a fost si va ramane probabil mereu Belle din Frumoasa si Bestia.

  Rox

  RăspundețiȘtergere
 3. @Carmen, ahaaa.... știu și eu câteva. Preferata mea e "Lady don's start fights, but can finish them!" :D

  @Rox, parcă la Candy a a murit băiatul pe care-l iubea ea, nu? Tiii, ce-am bocit :D
  Erau faine serialele de desene animate pe vremea aia, cu prințese, cu intrigi, cu pilde, chiar educative... Azi se dau numai unele cu tot felul de carcalaci, unul mai fioros ca altul. Bieții copii.

  RăspundețiȘtergere
 4. Bine mai zici, Greta. Mari ciudatenii mai sunt in ziua de azi.
  Da, in Candy se intampla asta, a fost zi de doliu la noi in clasa cand a murit Anthony! Si a doua oara cand am vazut anime-ul, peste cativa ani, am bocit la aceeasi faza. Mi-a placut Candy si pentru ca n-a fost tocmai o poveste idealizata. Personajul pierde multe, iar pentru ce are se chinuie destul de mult. Da, educativ din multe puncte de vedere.
  Rox

  RăspundețiȘtergere