joi, 26 octombrie 2017

Salată de weekend (XIV)


Nici nu mai țin minte de când n-am mai făcut o salată (și nici nu am chef să verific am verificat totuși, din iunie), dar asta de azi e destul de acră. Cred c-am scăpat prea multă lămâie în castron sau așa ceva...

1) M-am pricopsit cu niște daraveri stomatologice de-am ieșit cam pe două cărări din cabinet și vreo câteva zile am fost destul de întoarsă pe dos. Urmează niște proceduri medicale laborioase, de durată și, mai ales, costisitoare și neacoperite de asigurarea medicală. Când le voi fi terminat, se va numi că-s o femeie valoroasă 🙄 În aceeași notă, parcă văd că voi demara un alt serial pe blog, despre care încă nu știu cum se va numi, dar sigur va include pe undeva cuvântul Guantanamo :))))

2) Vă povesteam că mașina a fost în service, în urma unui incident provocat de-o colegă de-a mea destul de căscată. După ce-am luat-o, am constatat că dă niște erori cam supărătoare. Am dus-o din nou. După cum mi s-a explicat, ”camera video din față era murdară și de aici erorile”. Ce vorbești, Franz? Pricep, mă vezi că-s femeie, dar mi-ai văzut și pene pe spate sau ce? Nu tocmai surprinzător, mașina dă aceleași erori în continuare. Urmează un nou drum la service. Cred că-i scalpez pe-ăia cu lama. 

3) Am făcut o mișcare greșită (probabil) și mă doare spatele în zona lombară de-a fost problematic inclusiv condusul mașinii. Îmbătrânesc, aia e. 

4) Nu mai rețin dacă am menționat asta, dar Musiu Șarl și-a dat demisia. 15 decembrie va fi ultima sa zi în firmă. O treime din hotărâre - și asta am aflat-o chiar de la el, deși n-a spus-o în atât de multe cuvinte - a reprezentat-o Măturătorul. Știam demult că i-a făcut viața imposibilă, cu tot felul de cerințe care nu erau realiste, cu ”nu vreau să aud de probleme, vreau soluții”, cu lipsa de cunoștințe de logistică (de aici și pretențiile absurde) și cu multe altele asemănătoare, până când Musiu Șarl o fi concluzionat că nu l-a câștigat nimeni la belciuge. Cea mai tristă ironie este că, la numai câteva săptămâni după ce-și dăduse demisia, a făcut și Măturătorul același lucru. Dacă Musiu Șarl ar fi știut că se va întâmpla asta, sunt șanse să fi rămas. 
Îmi pare foarte rău, nedescris de rău că pleacă. Nu mai e șeful meu din februarie, dar ne mai intersectam în anumite probleme, era mereu agreabil să interacționez cu el. Azi am stat puțin de vorbă și aproape că nu-l puteam privi în ochi. Cred că pe 15 decembrie cu-atât mai mult n-o să mă pot uita la el.
Să te ia naiba, Măturătorule (apropo, azi a oferit un mic bufet de rămas-bun și nu s-a dus aproape nimeni. Ce să zic, nu mă surprinde absolut deloc). Vorba nemților, duce-te-ai unde crește piperul (asta cred că e echivalentul pentru ”la dracu-n praznic”). 

5) Vreți să vă împărtășesc cum arată weekend-urile mele în perioada imediat următoare? Sâmbăta trecută am lucrat. Duminica asta lucrez (se fac niște update-uri majore în sistem și trebuie să mă duc pentru a rula niște teste). Sâmbăta viitoare lucrez. Duminica următoare, pe 12 noiembrie, iar update-uri și deci, iar teste. Sâmbăta următoare, pe 18, lucrez. 

Altfel, toate bune și sublime, ce pot să mai zic =))))

4 comentarii:

Anonim spunea...

Ufff, big hug din partea mea! Daca-ai sti de cind tot asteptam sa ne dai vestea ca vei lucra din nou cu Musiu Sarl! Si cind colo...
Jual

Carmen spunea...

Uăi, ce mai de treabă ai! Îmi pare rău că îți pleacă șeful favorit, dar poate ai noroc de unul și mai mișto! Mie mi s-a întâmplat ��
În rest, nu pune la suflet, că te deprimi și surmenezi!
Te îmbrățișez, cu drag și îl adaug și pe Flocea, la îmbrățișare, ca să te încălzească la inimă!

Greta spunea...

Șanse să mai fi lucrat cu el erau relativ puține, dar tot mă bucuram să ne salutăm ocazional pe culoare, să schimbăm o vorbă, să facem o glumă. Are acel ”je ne sais quoi” pe care nu l-am mai întâlnit până acum și care-l face să fie un șef bun, pe care absolut toată lumea care a lucrat cu el îl regretă (deja).
E cu atât mai revoltător că un nimic precum Măturătorul, despre care-n ruptul capului nu pricep cum de-a ajuns să aibă funcția asta, l-a făcut să renunțe.
Hug back, îmi prinde tare bine...

Greta spunea...

Eh, oricum nu mai era șeful meu din februarie, iar șefa pe care-o am e ok, nimic de zis... însă nu se compară cu el, nici pe departe :(((((
Te îmbrățișez cu tot dragul, mi-e dor de tine... și-l pup pe Flocea direct pe trufă!