duminică, 5 august 2018

Plecată după soare și palmieri


Dispar o săptămână la mare, soare, palmieri și orice altceva interesant mai găsim la fața locului. Am enormă nevoie de recreere, curățare de creier, deconectare, aerisire. 

Mallorca, venim! 🌴🌴🌴

PS: o amică a avut ”amabilitatea” să mă informeze că-n Mallorca nu te duci vara și nu te duci ca să faci plajă (dar ca să ce? Să dresezi licurici?). Și-a mai adăugat că vacanța va fi ”eine Katastrophe”, că nu ne vom putea relaxa, că va fi nu-știu-ce muzică enervantă etc.

S-au dus cam trei sferturi din buna-dispoziție antemergătoare concediului. Și nu pentru că aș fi luat de bun ce îndruga ea acolo, dar, serios... cum naiba să spui așa ceva?

Sper din tot sufletul ca realitatea s-o contrazică.

Oricum ar fi, vă povestesc 🙂

2 comentarii:

Carmen spunea...

Bullshit! Am o colegă, se duce în Mallorca la fiecare două luni. Și se simte foarte bine, deși nu e vreo petrecăreață și bate către 60 de ani . Pe perioada verii, stă o lună întreagă deși nu deține vreo proprietate acolo. Amica ta e singura katastrophen, din toată povestea asta! Să ai parte de o vacanță de vis

Greta spunea...

Frumos a fost :) Da, ”Katastrophe”-le amicei nu s-a confirmat nici pe departe. Locuri frumoase, vreme bună - deși ne-am descurcat cam greu cu umiditatea - peisaje de vis, prețuri de bun-simț. Și mulți nemți, se vorbește aproape peste tot germana, mă simțeam ca acasă :))