joi, 1 octombrie 2020

Ce face omul când i-e dor de-o leapșă?

Se așterne pe căutat până găsește una, aia face. Am găsit, prin urmare, una simpatică și relativ recentă, așa încât hai să purced. 

1. Ai tăi îți citesc blogul?
În parte. Jupânul și câțiva membri ai familiei, da. Tata nu știe de el. Nu i-am spus pentru că... na, asta e, nu cred că ar fi curios. Mi-ar fi plăcut să fie. Dar vorba americanilor, it is what it is. Nu-mi mai setez așteptări, sunt doar recunoscătoare că-l am. 

2. Dacă te simți superior față de omul cu care porți o conversație, îi arăți acest lucru?
Eu, să mă simt superioară cuiva? O să ningă în Sahara înainte să se întâmple asta. Dar dacă prin absurd ar fi cazul, cu siguranță nu aș arăta. În momentul în care aș face asta, practic aș deveni deja inferioară acelui om. Cred că modestia autentică este una dintre cele mai admirabile trăsături de caracter.

3. Polul Nord sau Ecuator?
Păcatele mele cele mari și grele, mie mi-e frig și la 20 de grade. 

4. Ce carte te-a impresionat cel mai mult?
Cred că răspunsul la întrebarea asta variază în funcție de momentul în care te afli și, bineînțeles, de lecturile din ultima vreme. Wingardium Leviosa! ar fi un indiciu, iar dacă nu-l recunoașteți, well... încă n-ați primit scrisoarea de la Hogwarts 🙃

5. Ai mulți prieteni sau ești genul care alege puțini, dar buni?
Am patru prietene foarte bune; cu două dintre ele prietenesc de 15 ani, cu una de 10 și cu una de 5. And counting, sănătoase să fim! Sper să devenim toate niște băbuțe cool, relaxate, mucalite și care să-și fi păstrat umorul.  

6. Când ai râs ultima dată până ți-au dat lacrimile?
Nu-mi mai aduc aminte, sincer. Ceea ce nu e trist, chiar dacă așa ar putea părea. E doar un indiciu că ar trebui să se întâmple din nou, cât de curând. 

7. Te simți bine în corpul tău?
Între timp, da. O fi înțelepciunea de la 40+ (*cough-cough* 🙄). Dar adevărul e că am ajuns să fiu rezonabil de mulțumită de carcasa asta a mea. Dacă aș mai slăbi vreo 5 kile, cred că s-ar putea să-mi placă de mine chiar foarte mult.

8. Care este principalul tău defect?
Lipsa de încredere în mine. Cred că aș fi fost mult mai departe dacă aș fi fost un bob mai încrezătoare. 

9. Dai bani cerșetorilor?
Câteodată, da. Copiilor, pentru că nu pot să nu mă gândesc că vor fi bătuți dacă nu aduc destul seara. Bătrânilor, pentru că lacrimile lor mi se par însăși definiția tristeții. Și uneori, cerșetorilor cu câini. Poate-n această ultimă privință sunt fraieră, dar greu le rezist.

10. Ești de acord să trădezi un mic secret despre tine?
Păi ce tot fac de mai bine de zece ani pe blogul ăsta? 🙂 Și după cum se vede treaba, încă mai am de zis.

2 comentarii:

Anonim spunea...

1. Nu se pune ca nu iegzista.
2. Mda, cam da.
3. Tropice.
4. Din ultimii 20 de ani, aceeasi ca si tine. De mai demult "Pe aripile vintului". Always ;-)
5. N-am multi prieteni si nici n-am putini si buni. A mea e deviza lui Bratianu & comp "Prin noi insine"
6. Nu mai stiu
7. Pai, maica, odata cu virsta sentimentul asta devine tot mai indepartat...
8. Sint ranchiunoasa si inca multe altele. Da' am si calitati ! :-)))
9. Da, in România.
10. Ete, na, pe cine ar interesa, oricum sint anonima?!!
Jual

Greta spunea...

Sunt foarte încântată de fiecare dată când întâlnesc un Potterhead! :) Tot citesc articole, am intrat și-n câteva grupuri dedicate pe Facebook și sunt uluită de amploarea fenomenului, este incredibil ce-a reușit să creeze femeia asta...