duminică, 27 decembrie 2020

2020, noi îți mulțumim 🙂

La capătul unuia dintre cei mai ciudați și, pentru multă lume, unul dintre cei mai dificili ani din ultimul secol, eu nu pot decât să-i mulțumesc. 

Pentru noi, 2020 a fost un an foarte bun - neașteptat de bun, având în vedere circumstanțele pe care le cunoaștem cu toții. Îl vom ține minte drept anul care-a fost deosebit de generos cu noi, în ciuda pandemiei care-a pus pe brânci întreaga planetă.

Poate cel mai important aspect: am rămas sănătoși, reușind să evităm amândoi parascovenia de virus. Cei dragi de acasă ne sunt bine.

Am finalizat toate demersurile birocratice de achiziție a apartamentului, am primit cheile și toate actele. La țanc, înainte să înceapă nebunia cu lockdown-ul care a pus multe instituții în standby.

Pe 1 februarie, la fix 14 ani de când ne mutaserăm împreună (în București, într-o garsonieră de la Foișorul de Foc) am dormit pentru prima oară în casa noastră.

Am luat mobilă cum ne-a plăcut; mai lipsesc unele detalii (o comodă, niște tablouri etc), dar pentru ele e timp suficient și căsuța e foarte cozy și primitoare. Suntem absolut îndrăgostiți de ea.

Am fost într-un concediu superb, în Creta (și, fapt notabil, am scăpat fără să ne îmbolnăvim).

Eu am călătorit de 2 ori la Paris în ianuarie și februarie; la a doua vizită m-am și frăsunit nițel prin centru, inclusiv o vizită-fulger la Louvre.

La serviciu am obținut o avansare; dacă n-am vorbit despre asta, a fost pentru că a venit la pachet cu enorm de mult stres și încă mă-ntreb dacă merită zbuciumul ăsta.

Lucrăm amândoi de acasă (cumulând ambele lockdown-uri, eu am 5 luni de când fac asta) și ne-am obișnuit cu situația. Ne gândim mereu cât de norocoși suntem amândoi să lucrăm în domenii neafectate de lockdown.

Am scris ceva mai mult pe blog decât anul trecut și, din nou, am găsit aici oameni extraordinari.

În ansamblu, ne e bine. La 40 de ani, mie mi-e mai bine decât oricând până acum. 

2020... îți mulțumesc pentru tot ceea ce ne-ai dăruit. Pentru noi vei rămâne un an de referință în cel mai bun sens 🧡

2021, te vom întâmpina în casa noastră. Te rog, fii bun cu noi... 🙂

2 comentarii:

Anonim spunea...

Va doresc sa fie 2021 plin cu tot ce sperati! La multi ani!
vad doar partea plina a paharului pt 2020, ca am petrecut atata timp acasa cu totii este minunat si sunt recunoscatoare pt asta.
Cris

Greta spunea...

La mulți ani, Cris! :) Să aveți un an nou bun, cu sănătate și împliniri. Îți mulțumesc pentru că mi-ești aproape :) Te îmbrățișez >:D<