duminică, 20 decembrie 2020

Reclama, sufletul lu'... Jack Spintecătorul 🙄

Dacă nu demult v-am povestit despre nedumeririle mele referitoare la Louis Vuitton, astăzi îl forfecăm pe Manolo Blahnik. Nu-i exclus să concluzionați c-am luat-o pe-arătură, de boscorodesc iar la adresa unei mărci de lux, dar ce pot să fac eu dacă bunul Facebook mi-a arătat minunea (de ce-or fi considerat ei că m-aș încadra în publicul-țintă pentru pantofi de minimum 1.000 de euro perechea, aia aș vrea să știu). 

Deci. N-am idee unde or fi recrutat agenția care-a ouat minunea asta, dar nu m-aș mira deloc să fie niscaiva strănepoți de-ai lui Jack Spintecătorul.


Pe bune acum. La ce vă gândiți, când vedeți imaginea asta? Am eu o imaginație diabolică, având în vedere că nu pantofii (altminteri, superbi) mi-au atras atenția în prima clipă, ci mezanplasul? Am consumat prea multă literatură polițistă?
Serios, picioarele parcă-s secționate (restul corpului ar putea fi găsit eventual la Chanel sau Dior, depinde ce creatori mai lucrează cu agenția respectivă 🤨).

Chiar așa. Care-o fi fost brief-ul? ”Ceva care să atragă atenția asupra pantofilor”, mă gândesc. ”... și care să nu pară desprins dintr-un roman de Agatha Christie”, ar fi trebuit adăugat.

Există și varianta pentru pantofi bărbătești, desigur. Pe-asta mi-a arătat-o o amică, după ce sporovăisem cu ea legat de mirarea mea. Să fim politically correct, și-or fi zis băieții de la agenție. Să nu discriminăm domnii și să înșirăm și picioarele lor pe sub cetini. 

Măcar fotografia asta-mi pare ceva mai reușită, mă refer la nota de autentic. Adică mă rog, depinde cum percepem asta... dar cred că e mai probabil să fie un bărbat sub cetini (întreg, mă refer), decât o femeie în poza de mai sus (acolo imaginea e șuie rău, din punctul meu de vedere). Oh well. Să sperăm că domnul nu e apăsat prea rău de greutatea crengilor de brad 🙄

Pe de altă parte, ideea asta cu picioare apărând de undeva nu pare să fie tocmai nouă. Tot la ei am văzut imaginea de mai jos.


Asta parc-ar fi desprinsă din numerele alea de iluzionism în care se lasă impresia că o femeie e tăiată în două 🤔 Mă rog, pe mine la asta m-a dus cu gândul și tot la fel de neinspirată mi se pare ca și aia cu bradul.

Așa stând lucrurile, e vina mea că-mi veni un mare chef de recitit ”Crăciunul lui Hercule Poirot”?
😇😇😇

6 comentarii:

maya spunea...

faina imaginatie :)))
cred ca totusi vor sa spuna ca pantofii sunt cadoul de sub brad sau din cutie dar ideea nu a fost pusa chiar bine in practica. desi cum tie ti a atras atentia probabil si la altii deci si-a atins scopul

Greta spunea...

Ah, da, cu siguranță că și-a îndeplinit scopul de-a atrage atenția! :) Și chiar m-am uitat îndeaproape la pantofii ăia :)) În definitiv, se prea poate ca de fapt ideea să fi fost foarte bună și campania să fi avut succes :)

Anonim spunea...

Mi se pare mai degraba morbid. De ce sa nu lasi doar pantofii sub brad? De ce sa-i pui cu picioare cu tot? Subscriu la Agatha Christie... Personal n-as putea purta ceva asociat atat de nefericit oricat de frumos ar fi obiectul. Dar probabil gustul meu nu e acelasi cu al celor care chiar isi permit pantofii aia :))
Rox

Anonim spunea...

Probabil cadoul consta in pantofi + picioarele care le poarta + persoanele carora le apartin :-))
Jual

Greta spunea...

Morbid mi s-a părut și mie în prima fază, totuși pantofii ăia mi-ar plăcea și cred că probabil aș reuși să fac abstracție de reclamă, dacă aș ajunge să-i am. Dar nu e niciun risc în privința asta, ca să zic așa :))

Greta spunea...

Da, probabil pantofii reprezintă doar vârful aisbergului :D Persoanele trebuie extrase de sub crengile de brad :))