duminică, 9 octombrie 2022

Plec nițel, voi să fiți cuminți

Mâine foarte de dimineață* plec pe coclauri și mă-ntorc joi. Cu foarte multă vreme în urmă, când nu-mi găseam serviciu, cred că aș fi fost în stare să-mi dau 5 ani din viață ca să fiu indispusă duminică seara pentru că luni începe săptămâna de muncă și încă 5 ani pe deasupra pentru a putea bombăni că aaaaasta e, trebuie să mă duc în interes de serviciu la Anvers și Rotterdam...

Ce vreau să spun e că treaba asta sună foarte interesant așa, dar dacă va fi ca-n Elveția în primăvară, n-o să am timp de nimic altceva în afară de chestiile pentru care mă duc. Nu de alta, dar până după-amiază voi fi la ateliere și la clienți, iar după-amiază / seara am de lucrat ceea ce nu voi fi avut timp să fac în restul zilei 🫤. Cum ar veni, pentru mine vor fi zile normale de muncă, deci ar fi ore suplimentare, practic - dacă s-ar și ține cont de ele 😒.

(*foarte de dimineață = la 3:30. Era singura soluție, pentru a fi la 10:00 în Anvers. Am experiența anilor de trezit la 04:15 la fostul serviciu, dar chiar și așa... nu e nicio plăcere).

Nu sunt tocmai într-o dispoziție trandafirie, însă călătoria asta e parte din ”noblesse oblige”-urile job-ului și era greu de evitat. Aia e, bite the bullet and keep going.... N-o să-mi schimbe dispoziția, dar măcar voi fi bifat o chestie importantă pentru munci. Cel puțin n-o să mă simt și ne-trandafirie și ineficientă, ce să zic 🙄.

Dacă am timp o să iau un sac de ciocolată din Belgia, uite-așa. Încaltea s-o fac lată, vorba aia. Și cum spunea o cunoștință din ”Harry Potter”:


Voi să fiți bine și să aveți o săptămână faină și cu spor în toate.

Niciun comentariu: