luni, 16 mai 2011

Mini raport


Starea vremii: 8 grade, vant si nori care nu se anunta prea amabili. Iar ma imbrac stil ceapa (adica in straturi: o bluza cu maneca scurta, in care raman la serviciu cand mi se face cald, un pulover deasupra - de care o sa ma descotorosesc la un moment dat - si o jacheta). Hate it.

Starea lui yours truly: relaxata dupa un weekend excelent, in care am reusit, alaturi de unchiul care mi-e cel mai apropiat (sufleteste vorbind) si de matusa mea, sa ma destind si sa ma deconectez, iau in piept (sau de piept, ca-s viteaza azi) o noua saptamana. In ultimele 2 zile am realizat, o data in plus, cat de frumos e orasul in care locuiesc si cat de multe are de oferit.

Motiv pentru care o sa-l laud zilele urmatoare si o sa va arat si poze, ca sa vedeti ca nu-l laud degeaba.

4 comentarii:

citrice spunea...

Chiar te rog sa dai cat mai multe detalii despre oras. Si sa pui cat mai multe poze.
Stii ca sunt indragostita de Germania. Anul acesta voi petrece cel putin 2 saptamani pe acolo si sper sa vad cat mai multe.

Carmen spunea...

Desi nu te consoleaza , si la mine e frig . 9º-10º azi , jumatea lui mai , eu in palton...pe feribot cu pleata in vant si cu urechile cartonate de ger . Daca mi-ar fi dat cineva un bobarnac in ele , ar fi cazut , sparte in bucati mici , precum parbrizele .

"Ihmmm...ce oras frumos... cu fabrici si uzine..", ar zice nea Andries.
Astept pozele :*

Greta spunea...

@Citrice, bine-ai venit! :) Ma bucur ca acum poti comenta. Primul post e cald, proaspat scos din cuptor ca sa zic asa :) Si mai urmeaza :)

@Carmen, nu ma consoleaza, domn'le si nu-mi tine de cald :P Azi e, in fine, soare si un decent 16º.
Poze am pus, o sa mai, dar ma enerveaza ca mi-au disparut "persoanele interesate" si nu stiu daca e vreo eroare blogger sau am facut eu niscaiva tampenii :-w

Greta spunea...

PS: m-am lamurit, de la ei e :D Si alte bloguri aflate pe .blogspot au aceeasi duda :))