miercuri, 5 noiembrie 2014

Salată de update-uri


1) Am umflat o amendă pentru depăşirea limitei de viteză. Ha, parcă vă şi văd privirile stupefiate: "depăşit viteza legală?! Tuuuu? Nu se poate!". Aşa au reacţionat şi colegii de la serviciu când le-am zis. Da, domn'le, eu. M-a văzut careva luând startul la raliul melcilor? Nu, păi şi-atunci de ce atâta mirare? (Cu 63 km/h m-a agăţat, în localitate. După ce s-a scăzut limita de toleranţă de 3 kilometri, rezultă c-am păcătuit cu 10 kilometri. Spuf, 25 de euro. Buhuhu. Ştiu, aşa-mi trebuie. Da' serios acuma: radar la ora psihiatrică 05:15, la ieşirea din localitate? Asta-i perversitate.)

2) Am o nouă obsesie muzicală, şi-anume asta:



E pe repeat de vreun ceas şi nu intenţionez să mă opresc.

3) Musiu Şarl a primit cadou un megafon. Nu. Vreţi. Să. Ştiţi. (De la noi l-a primit, exasperaţi fiind că vorbeşte atât de enervant de încet. Aşa că am făcut chetă cu toţii şi i l-am dăruit de ziua lui. Ne-a zis, zâmbind pe sub mustăţile pe care nu le are, că s-ar putea să regretăm. Mno, acuma nu mai putem pretinde că nu l-am auzit :)).

4) Astăzi se împlinesc 20 de ani de la Balul Bobocilor. Nu-mi vine să cred. Îmi aduc aminte ziua aceea de parcă ar fi fost ieri, la fel cum îmi amintesc şi toaleta pe care-am avut-o: fustă neagră, bluză roşie de mătase, pantofi roşii. În zorii abia mijiţi ai bocancilor, ai blugilor rupţi şi ai cămăşilor cadrilate înnodate în jurul taliei, ţinuta mea de Sandy Belle a fost din alt film. Dar tot am avut un admirator care m-a dansat toată seara, na! :))

5) Pe frontul de la serviciu se mişcă nişte nisipuri. Din fericire, nu cu (sau sub) mine. Eu stau pe margine şi contemplez - şi tare faină e postura asta, că veni vorba :)) După ce se vor limpezi lucrurile, vă povestesc. Nu ştiu ce s-alege până la urmă, dar deocamdată pare să fie suculent ;))
 

6 comentarii:

Anonim spunea...

Sunt prin preajma, chiar asa, pe tacute.
Dai o imbratisare la schimb? Am nevoie...
Carmen

Greta spunea...

Uf, Carmen, tie iti dau si o suta de imbratisari! Si nu la schimb, si nu doar o suta...
Iti multumesc ca esti aici. Si te imbratisez, cum spuneam, de multe, multe, multe ori.

thea spunea...

Ma asez si eu la coada de imbratisari, ca si eu sunt aici mai pe tacutea :)

Si eu am primit o surpriza in plic albastru, tot depasirea vitezei legale; care constat ca e mai scumpa in Olanda decat in Germania: dupa scaderea tolerantei de 3 km, a reiesit ca mergeam cu 58 km/ora in localitate => 40 euro amenda :((

Se apropie sarbatorile si simt ca incep sa intru in mood, imediat apar brazii pe piata :)). Ca dulciurile specifice sunt din august prin magazine :).

Anonim spunea...

Multumesc mult, nu stii tu cat de bine imi prind cuvintele tale.Te pup,
Carmen

Greta spunea...

Din tot sufletul, Carmen. Şi mie-mi fac incredibil de bine îmbrăţişările tale, gândurile şi faptul că eşti aici. Comentariile tale chiar îmi transmit forţă şi o rază de curaj.

Greta spunea...

Uofff, Thea, chiar că olandezii sunt mai aspri :( Pentru 58 în localitate nemţii dau 15 euro. Şi eu care credeam că cei mai duri sunt elveţienii.... din ce se vede, m-am înşelat.

În altă ordine de idei, nemţii parcă s-au mai potolit cu dulciurile şi decoraţiunile de Crăciun premature. S-au făcut prin vară nişte sondaje de opinie, care au arătat că oamenii sunt foarte nemulţumiţi de aspectul ăsta, deci comercianţii încearcă să se adapteze într-o oarecare măsură. Ok, turtă dulce se găseşte, dar globuri şi decoraţiuni pentru pom n-am prea văzut....