joi, 25 decembrie 2014

Să fiţi sănătoşi şi să credeţi


Dacă-i aveţi pe cei dragi alături, sau cât mai aproape de voi, dacă sunteţi sănătoşi şi dacă mai credeţi în Moş Crăciun, atunci aveţi parte de Sărbători minunate. Şi vă doresc asta din tot sufletul meu de copil care, pe undeva, încă mai crede :)


Să crezi în Moş Crăciun nu înseamnă să fii naiv. Pentru că, ştiţi... el într-adevăr există :) Chiar aşa, pe la voi a trecut? Aţi fost cuminţi? 
(În ceea ce mă priveşte, e de la sine înţeles că am fost tot anul de-o cuminţenie exemplară, drept pentru care de dimineaţă am găsit câteva pacheţele sub brad. Moş Crăciun devine tot mai priceput când e vorba de ambalat cadourile, apropo :D).

Crăciun fericit, dragii mei! Să vă bucuraţi unii de alţii, să vă înfruptaţi din ce vă place, să vă odihniţi şi să savuraţi plăcerea lenevitului şi-a nefăcutului de nimic - zic eu, care de azi-dimineaţă n-am ieşit din pijamale (nici n-am de gând, de fapt) şi m-am dedat unui maraton de "Murder, she wrote" :))

5 comentarii:

Anonim spunea...

Craciun Fericit si voua :)
la noi a fost asa de cald astazi afara... parca a stricat nitel din atmosfera de Craciun. Dar, cu putina imaginatie, jaluzelele trase si beculetele din brad clipocind, parca-parca am mai reparat cate ceva :)

Veronica.

Anonim spunea...

Craciun fericit! Anul trecut nu am simtit deloc craciunul, insa anul asta chiar a fost unul frumos tare :) mosu' exista :)
Cris

Greta spunea...

Şi aici a fost cald şi uscat de Crăciun, pentru ca ieri să se apuce de nins cu hărnicie :))) Însă ca şi la voi, beculeţele din brad au creat un efect frumos, pe măsura momentului - la asta adăugându-se o lumânare Glade cu parfum de castane coapte şi macarons, care şi-a făcut foarte bine treaba.

Mulţumim pentru gândul bun, sărbători fericite în continuare! :)

Greta spunea...

Mulţumim, Cris, la fel şi vouă! :) Da, Moş Crăciun există şi mă bucur pentru voi că anul ăsta i-aţi simţit prezenţa :)

Diana Hanganut spunea...

Când l-am găsit pe doctorul Ogume, aveam nevoie disperată de a-mi readuce fostul iubit. M-a lăsat pentru o altă femeie. S-a întâmplat atât de repede și nu am avut niciun cuvânt de spus în situație. Doar m-a aruncat după 3 ani fără nicio explicație. L-am contactat pe dr. Ogume prin contactul său și mi-a spus ce trebuie să fac înainte să mă ajute și am făcut ceea ce mi-a spus, după ce i-am oferit ceea ce dorea, a aruncat o vrajă de dragoste care să ne ajute să ne întoarcem împreună. La scurt timp după ce și-a făcut vraja, prietenul meu a început să-mi trimită mesaje din nou și m-a simțit oribil pentru ceea ce mi-a trecut. El a spus că eu sunt cea mai importantă persoană din viața lui și știe asta acum. Ne-am mutat împreună și el a fost mai deschis pentru mine decât înainte și a început să petreacă mai mult timp cu mine decât înainte. De când m-a ajutat Dr. Ogume, partenerul meu este foarte stabil, credincios și mai aproape de mine decât înainte. Recomand pe dr. Ogume oricui are nevoie de ajutor. E-mail: ogumenspellcaster@gmail.com. Sunați-l sau adăugați-l pe whatsapp prin: +2348069032895