joi, 25 decembrie 2014

Să fiţi sănătoşi şi să credeţi


Dacă-i aveţi pe cei dragi alături, sau cât mai aproape de voi, dacă sunteţi sănătoşi şi dacă mai credeţi în Moş Crăciun, atunci aveţi parte de Sărbători minunate. Şi vă doresc asta din tot sufletul meu de copil care, pe undeva, încă mai crede :)


Să crezi în Moş Crăciun nu înseamnă să fii naiv. Pentru că, ştiţi... el într-adevăr există :) Chiar aşa, pe la voi a trecut? Aţi fost cuminţi? 
(În ceea ce mă priveşte, e de la sine înţeles că am fost tot anul de-o cuminţenie exemplară, drept pentru care de dimineaţă am găsit câteva pacheţele sub brad. Moş Crăciun devine tot mai priceput când e vorba de ambalat cadourile, apropo :D).

Crăciun fericit, dragii mei! Să vă bucuraţi unii de alţii, să vă înfruptaţi din ce vă place, să vă odihniţi şi să savuraţi plăcerea lenevitului şi-a nefăcutului de nimic - zic eu, care de azi-dimineaţă n-am ieşit din pijamale (nici n-am de gând, de fapt) şi m-am dedat unui maraton de "Murder, she wrote" :))

4 comentarii:

 1. Craciun Fericit si voua :)
  la noi a fost asa de cald astazi afara... parca a stricat nitel din atmosfera de Craciun. Dar, cu putina imaginatie, jaluzelele trase si beculetele din brad clipocind, parca-parca am mai reparat cate ceva :)

  Veronica.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Şi aici a fost cald şi uscat de Crăciun, pentru ca ieri să se apuce de nins cu hărnicie :))) Însă ca şi la voi, beculeţele din brad au creat un efect frumos, pe măsura momentului - la asta adăugându-se o lumânare Glade cu parfum de castane coapte şi macarons, care şi-a făcut foarte bine treaba.

   Mulţumim pentru gândul bun, sărbători fericite în continuare! :)

   Ștergere
 2. Craciun fericit! Anul trecut nu am simtit deloc craciunul, insa anul asta chiar a fost unul frumos tare :) mosu' exista :)
  Cris

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Mulţumim, Cris, la fel şi vouă! :) Da, Moş Crăciun există şi mă bucur pentru voi că anul ăsta i-aţi simţit prezenţa :)

   Ștergere