joi, 4 decembrie 2014

Dr. John, acest miraculos rulator de oameni


... şi cum mă uitam eu aşa prin panoul de administrare al blogului, bag seama că recent s-a postat un comentariu la un text de anul trecut. Nu e ceva neobişnuit, de multe ori lumea ajunge pe blog căutând diverse pe Google, deci e foarte posibil ca postarea să fie ceva mai veche (chiar aşa, n-am mai scris de-o groază de vreme prin ce năstruşnicii ajung unii pe-aici; ar fi timpul, că s-au adunat nişte nestemate scânteietoare). Ce mi-a atras atenţia a fost, hm, conţinutul. Nu părea chiar on topic, asta ca să mă exprim finuţ. Masochistă fiind, l-am citit integral şi apoi am zăbovit câteva secunde scărpinându-mă în cap şi reflectând că în mod evident pe undeva s-a spart o conductă şi mulţi sunt duşi cu pluta.

Iată bijuteria de comentariu (pe care între timp l-am şters, făptură insensibilă ce mă aflu):

"Aceasta este mărturia mea despre buna munca unui om care a ajutat la numele me..My este Tracy Adams, iar eu bazează în Canada. Viața mea este din nou !!! După 2 ani de căsătorie, soțul meu ma lăsat cu cele trei copii. M-am simțit ca și cum viața mea a fost pe cale să se încheie, și a fost care se încadrează în afară. Datorită unei caster vraja numita Dr. Ioan care am întâlnit on-line. Pe de-o zi credincios, așa cum am fost de navigare pe internet, am fost în căutarea unui bun caster vrajă care poate rezolva problemele mele. Am dat peste serie de marturii despre acest fugă vraja special. Unii oameni a mărturisit că el a adus iubitul lor Ex înapoi, unii mărturisit că el restabilește uter, unele mărturisit că el poate arunca o vraja pentru a opri divorț și așa mai departe. Nu a fost o anumită mărturie am văzut, era vorba despre o femeie numita har, ea a depus mărturie despre modul în care Dr. John adus înapoi iubitul ei Ex în mai puțin de 72 de ore și la sfârșitul mărturia ei a dat adresa Dr. John e-mail. Dupa ce a citit toate acestea, am decis să dea Dr. Ioan un try. L-am contactat cu balonul prin adresa de e-mail și a explicat problema mea cu el. În doar două zile, soțul meu a venit înapoi la mine. Am rezolvat problemele noastre, iar noi suntem chiar mai fericiți decât înainte. Dr. John este într-adevăr un om talentat și înzestrat și i se va opri să nu mai publica el, deoarece el este un Dr minunat ... Dacă aveți o problemă și sunteți în căutarea pentru o adevărată și reală de fugă vraja pentru a rezolva această problemă pentru tine. Încercați Dr. Ioan astăzi, el ar putea fi raspunsul la problema ta. Iată de contact lui: templesolutions@yahoo.com Vă mulțumesc încă o dată Dr. John. Contactați-l pentru următoarele:
(1) În cazul în care doriți ex-vă înapoi.
(2), dacă aveți mereu coșmaruri.
(3) Vrei sa fie promovat în birou.
(4) Vrei femei / bărbați pentru a rula după tine.
(5) Dacă doriți un copil.
(6) [Vrei să fii bogat.
(7) Vrei să lega soțul / soția să fie a ta pentru totdeauna.
(8) În cazul în care aveți nevoie de asistență financiară.
(9) În cazul în care doriți să opriți Divorțul dvs.
10) Ajutor aducerea de oameni din închisoare
(11) vrăji Căsătoria
(12) vrăji Miracle
(13) vrăji de frumusețe
(14) PROFEȚIEI CHARM
(15) vrăji atractie
(16) vrăji Evil Eye
(17) Kissing Spell
(18) Șterge vrăji de boală
(19) vrăji ALEGERILOR câștigătoare
(20) SUCCES la examene vrăji
(21) Charm pentru a ajunge pe cine să te iubesc.
Contactați-l azi pe: templesolutions@yahoo.com".


Cuvintele-cheie ies la suprafaţă ca uleiul din apă: caster vrajă, fuga vrajă, Evil Eye. E clar, da? Viaţa lui Tracy Adams care bazează, este din nou şi nu se încadrează în afară. Că dacă s-ar încadra, n-ar fi existat try-ul dat lui Dr. John, care i-a adus înapoi bărbatul care-o lăsase cu trei copii (mă întreb dacă nu cumva coautorul copiilor era Dr. John, ceea ce-ar explica întrucâtva dezertarea nefericitului adus înapoi cu fuga vrajă). Nefericit care s-a întors în două zile, ceea ce dovedeşte fie că nu plecase prea departe, fie că a venit o staţie cu balonul, fie că nu s-a îmbătat suficient. Nu s-a stabilit de ce nu i se mai publică lui Dr. John (mă rog, alternativ e şi Dr. Ioan, dar cred că sunteţi de acord că "Dr. John" sună mai demn). De asemenea, punctul 4 prezintă oarecare ambiguităţi, mă refer la rulatul fiinţelor umane.

Un lucru e cert:  Ponta sigur n-a apelat la serviciile lui Dr. John. Punctul 19 stă mărturie.

6 comentarii:

 1. Ăăă...m-am pierdut undeva pe drum, totusi am notat adresa pentru un eventual punct 13 (not).
  Mai ramane valabila oferta cu Bridget Jones (cartea in forma electronica)? M-as bucura tare.Daca da, iti pot scrie aici adresa de mail, sau?
  Te imbratisez,
  Carmen

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Sigur că rămâne valabil! :) De volumul al doilea din serie e vorba, nu? Trimite-mi adresa de mail la dorabella1980@gmail.com şi vine îndată cartea :)
   Te îmbrăţişez şi eu (şi eu mă pierdusem, apropo :)) )

   Ștergere
 2. Nu te plictisesti deloooc :))))
  Cris

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Păi sigur că nu, Cris, uite şi tu câte adevăruri fundamentale mi se dezvăluie :)))

   Ștergere
 3. Te duci printr-o perioadă grea în viața ta chiar acum și aveți nevoie de un ajutor divin într-o soluție de durată?
  E-mail-mă la drnazeemspelltemple@gmail.com dacă tu știi că se confruntă cu aceste soarta de mai jos;
  (1) Îți place fosta ta?
  (2) Sunt ai mereu coșmaruri?
  (3) Doriți să fie promovat la locul de muncă?
  (4) Vrei femei / bărbați aleargă după tine?
  (5) Vrei un copil al tău?
  (6) Vrei să fii bogat?
  (7) Vrei soțul / soției să fie a ta pentru totdeauna?
  (8) Aveti nevoie de ajutor financiar?
  (9) Doriți să recupereze banii pierdut?
  (10) Vrei să opriți divorțul?
  (11) Vrei un divorț?
  (12) Vrei orice dorință să fie acordat de cineva?
  (13) vraja a concepe un copil de sarcină nevoie?
  (14) Ești constatare este dificil de a câștiga un caz în instanță?
  (15) Vrei să opriți căsătoria sau relația ta sau pentru a rupe.
  (16) Vrei să se căsătorească cu partenerul dumneavoastră cât mai curând posibil?

  Din nou, adresa mea de e-mail este drnazeemspelltemple@gmail.com

  Contactați-mă imediat la toate problemele tale și de a rezolva situația într-o chestiune de zile.
  DR. Nazeem ...

  RăspundețiȘtergere
 4. Sunt atat de recunoscator Dr. Mudi pentru a aduce înapoi soțul meu la mine doar în perioada de 48 de ore. Am fost o viață a unei femei frustrat până când am dat peste detaliile de contact Dr. Mudi pe internet, care i-am explicat atunci situația mea și el mi-a spus să se calmeze că el se va ocupa de tot. Ca să fiu sincer nu m-am simțit că lucrurile se va merge la fel de repede cum a făcut-o, dar am fost surpriza când soțul meu ma sunat și mi-a spus că este dispus să se întoarcă la mine ca și soțul meu. Deci, ce mai pot spune decât să dea mulțumiri lui Dr Mudi de e-mail lui: ighaluhabalhome@gmail.com sau ighaluhabalhome@gmail.com WhatsApp l +2348143840335

  RăspundețiȘtergere