luni, 29 decembrie 2014

Viena calling! :)


... sau mai precis,  Zubin calling :)

Nici nu-mi vine să cred că scriu asta, dar... da. Voi fi în sală la Concertul de Anul Nou de la Viena (reprezentaţia de pe 31 decembrie). 


Cum a fost posibil, de unde am reuşit să procur bilet deşi nu câştigasem tragerea la sorţi, cât de multe s-au potrivit exact cum era nevoie să se potrivească şi-au ieşit exact cum era nevoie să iasă... despre toate acestea vă voi povesti detaliat după. De îndată ce voi reuşi să-mi recapăt răsuflarea :)

Încă merg "cu frâna de mână", cum am făcut-o şi până acum. Nu îndrăznesc să dau frâu liber sentimentelor şi valului de emoţii. De bucurat, mă voi bucura pe deplin când voi sta pe locul meu din Golden Hall :)

Mă duc să mă pregătesc. Nici nu ştiu de ce să m-apuc, sunt surescitată şi tremură totul în mine, dar de undeva tot trebuie să purced. Plecăm mâine dimineaţă la Viena şi ne întoarcem pe 1 ianuarie spre seară. Sper din tot sufletul să fie aşa cum visez de ani de zile că va fi. 

Pe voi vă îmbrăţişez, vă doresc un An Nou în care să fiţi sănătoşi atât voi cât şi cei dragi vouă şi să vă împliniţi visele.
Petrecere frumoasă, dragii mei, să ne regăsim şi recitim cu bine anul viitor! :)

6 comentarii:

thea spunea...

Asta era ce-ti doreai ... :) Ma bucur mult, mult pentru tine, iti doresc distractie placuta si un an nou plin de dorinte implinite!
Cu drag...

Anonim spunea...

Vai cat de frumos!!! Ma bucur f tare pt tine! Astazi am vazut concertul de pe 1 ian, dirijat de Zubin. Magnific! Primul gand a fost ca trebuie sa iti las un mesaj. Abia astept sa ne spui cum a fost din sala, un mod superb de a incheia anul si de a-l incepe pe cel nou cu sufletul plin. La multi ani!
Cris

Greta spunea...

Da, Thea, asta era :) şi s-a împlinit. Cu emoţie, cu drag, cu inima bătând ca-n seara de 31 decembrie, încep să scriu textul pe care mi-am dorit cel mai mult să-l scriu :)
La mulţi ani şi un 2015 de vis! :)

Greta spunea...

Chiar magnific a fost, Cris :) Avusesem aşteptări uriaşe de la acest concert, alimentate de la 16 ani de când am început să visez la asta... aşteptări care au fost depăşite. A fost atât de frumos, că-mi dau şi-acum lacrimile de fericire când îmi aduc aminte :)
La mulţi ani, să aveţi un an nou de poveste! :)

Anonim spunea...

Ce ma bucur :) asa sa iti fie si anul asta de frumos ca seara aceea :)
Cris

Greta spunea...

Mulţumesc mult! Sper să fie aşa, de fapt dac-ar fi doar pe jumătate, şi tot ar fi un an superb... :)