miercuri, 9 decembrie 2015

Și dă-i, și luptă...


 • Aproape c-am dat la linie torentul de muncă de Black Friday, la care s-au adăugat comenzile obișnuite, adică cele care rulează în afara acestei acțiuni. Sunt străvezie de epuizare și-aș lua pe toată lumea la bătaie (ok, mai puțin pe Musiu Șarl, diferența de gabarit și faptul că mi-ar trebui o scară ca să pot ajunge să-l strâng de gât mă impietează). 
 • Toată săptămâna trecută am pistonat periodic ”primesc și eu niște oameni să lucreze cu mine?” și-am primit cu pipeta; câte unul, doi, două-trei ore cel mult. La început m-am enervat groaznic, apoi m-am blazat de s-a panicat Sfârfâlică văzându-mă așa de indiferentă. ”Îți dau oameni, promit! Mâine!”. Azi m-am trezit cu patru bucăți colegi dintr-odată, eu fiind în situația de-a mă asigura că toți au de lucru, simultan. Un demers pe care, după ce-am alergat jumătate de oră de la un calculator la altul ca o găină fără cap, l-am clasificat ca fiind imposibil. Femeile nu-s niciodată mulțumite.
 • Ring-ring, telefonul. ”Frau N., aveți la îndemână o cutie de dimensiunea cutare?”  Mă încordez: pe barba profetului, ce naiba mai vrea? ”Am, mai multe chiar”. ”Una ajunge. O foarfecă aveți?” WTF. Da, am și foarfecă. ”Bun,  puneți-i colegului X cutia în cap, dar înainte de asta faceți două găuri în ea, ca să poată vedea să lucreze”. Colegul X fiind o mare figură (în sensul bun al termenului). Iar asta a fost o mostră de umor de-a lui Musiu Șarl. Închid telefonul râzând cu gura până la urechi și comunic respectivului coleg cerința. Râdem ca bezmeticii, deși era un râs mai degrabă nervos. ”Pfuaaa, dacă-mi faci așa ceva, mărșăluiesc prin tot depozitul până-n biroul lui, să mă vadă toți”. :))) Singurul motiv pentru care n-am făcut-o a fost acuta criză de timp, dar am reținut ideea :D
 • Ieri am dormit de la ora 18:30 până la 23:50 precis. N-avusesem de gând, dar am fost pur și simplu arestată de somn. Și azi-dimineață, vrând să-mi ondulez părul, am înșfăcat cu determinare fierul de călcat, în loc de peria electrică. Mă mai și miram filozofic de ce-o fi atât de grea (ea, peria). Și clopoțeii clinca-clinca, apropo de titlu :))

Altfel, voi ce mai faceți? :D

4 comentarii:

 1. Haioasa faza cu cutia :) e bine ca mai si radeti, la cat munciti. Cred ca ti-a venit sa faci tu toata munca decat sa le imparti la cei veniti sa ajute, asa-i? Mno si ce ai facut la 23.50 cand te-ai trezit? :)))
  Aici totul nou la munca, stii cum e, seful se asteapta sa revolutionez lumea, pe cand eu inca incerc sa adun informatii din toate partile. Partea buna e ca plecam acasa de sarbatori, insa eu voi munci toata perioada, voi merge la biroul din bucuresti sa cunosc lumea etc.
  Cris

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. La 23:50 am făcut un duș și-am continuat cu somnul de unde rămăsesem :)) până la 4:15. (Mda, o altă ”superbă” chestie este că ne-am reîntors la vechiul program, 6-14:45. Cum eu stau la 45 de km de serviciu, trebuie să plec pe la 5, so... am un stil de viață cam pe stil Guanatanamo :D).
   Baftă și răbdare la noul job! :)

   Ștergere
 2. si....ai lua la bataie pe toata lumea, chiar asa fara exceptie? :D si pe mine? :-w

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Păiiiii, excepții se mai pot face, în anumite circumstanțe :D Cred :D

   Ștergere