luni, 5 iunie 2017

Duminică, o regăsire :)


Vorba lui Dr. House - există un motiv pentru care clișeele sunt clișee... Cum ar fi, de exemplu, cel cu mersul pe bicicletă despre care se spune că nu se uită niciodată. Ei bine, ieri am avut ocazia să-mi dau seama că este adevărat. 

Nu mă mai urcasem pe bicicletă de 23 de ani - din vara de după admiterea la liceu, de fapt. 

Cu toate astea, după câteva mișcări ezitante, aoleo stai că nu-mi pot menține echilibrul, stai că nu pot păstra direcția - o avea ceva ghidonul? (nu avea), am parcurs nu mai puțin de 10 kilometri. 

Și pentru că tot vorbeam de clișee, se-nțelege că fredonam ”Bycicle Race” a celor de la Queen :)))


Traseul e de-un pitoresc desprins parcă din tablouri.


Tot ieri am văzut două episoade din noul sezon ”House of Cards”, am mâncat souvlaki la grec, acasă am dat iama în cireșe, iar apoi am dormit pe săturate. 

PS: sunt la jupânul, după cum cred că e evident. 
PPS: nu tocmai imprevizibil, după escapada de ieri mă cam dor diverse și mă mișc de parcă aș călca pe ouă :)) Dar bineînțeles că o să ies din nou 🚴

6 comentarii:

Anonim spunea...

frumosss! uite 2 lucruri de care imi e dor, de plaiuri cu maci si de mers pe bicicleta in aer curat. In august sper sa imi umplu sufletul de aer proaspat :)
Noul sezon?! oh de abia astept sa il vad. Aseara am vazut un film ceva mai vechi, care chiar mi-a placut tare: The man from Earth :)
Cris

Greta spunea...

Daaa, noul sezon a apărut integral pe 30 mai și, cu toate că nu l-am terminat încă, ți-l recomand cu tot entuziasmul :) Spacey e așa cum îl știm - extraordinar, adică - și scenariștii au întors-o foarte bine din condei în momentele cheie.

Delia spunea...

House of cards e unul dintre putinele seriale pe care le urmaresc. Cred ca ce il face si mai interesant e si situatia politica actuala de pe aici :-))
Poate ar trebui sa imi umflu si eu rotile si sa merg cateva ture pana nu se face exagerat de cald. Eu am invatat sa merg pe bicicleta la 20+ ani deci nu am reflexe extraordinare (si n-am scapat in veci de grauntele ala de frica, mai ales cand merg pe o strada unde sunt si masini).

Greta spunea...

Tocmai am terminat sezonul al V-lea. Sunt... speechless! Scenariu efectiv genial, niște twist-uri la care nimeni nu s-ar fi așteptat... a fost Wow. Din păcate, acum trebuie să așteptăm un an până la sezonul următor. Motiv pentru mine să boscorodesc la adresa scenariștilor, care sunt niște genii - dar, în același timp și niște bestii :)) Cum să ne lași, domnule, un an așa, cum? :))
Cât despre bicicletă, frica de care spui o am și eu, cu toate că am învățat să merg relativ devreme - pe la 8-9 ani. Cred că asta dispare numai cu experiența.

Andreea B spunea...

Ce mistoooo, e si pista de bicicleta nu doar natura.
Cati mai multi kilometri iti doresc!

Greta spunea...

Da, mersul cu bicicleta se cultivă asiduu. E așa de fain să vezi prichindei de 6-7 ani pe bicicletă - echipați corespunzător, cu cască și care pedalează foarte conștiincioși :)