duminică, 14 ianuarie 2018

Scurte de duminică seara


* E foarte emoționant să asiști, chiar dacă - în mod firesc, date fiind împrejurările, numai de pe margine - la un moment de triumf profesional al soțului tău. Puține lucruri sunt mai frumoase și puține clipe mai memorabile decât să te îmbeți de aplauzele unei întregi săli, care-i sunt adresate. 

* Cântarul îmi spune că am slăbit 3 kilograme în ultimele două săptămâni. Ține-m-ar. Da' e foarte plictisitor să mănânci mere în loc de napolitane cu cremă caramel și să bei apă în loc de Dr. Pepper, vă spun.

* Am reușit să bramburesc niște programări. Cre'că de la cura de slăbire mi se trage, că nu mă mai pot concentra. Cre'că sigur. 

* Mi-am făcut programare pentru operația de implanturi dentare. Medicul chirurg e ”galonat” (în sensul că are două titluri de doctor, experiență îndelungată în domeniu și numeroase referințe mai mult decât entuziaste), dar nu e deloc genul meu. Adică nici nu are peste 50 de ani, nici nu seamănă cu Zubin și nici ochelari nu poartă. S-alege prafu' de criteriile mele estetico-medicale, lumeeee.

Am citit undeva că a lăsa vasele nespălate este direct proporțional cu iubirea de sine. Mă uit spre chiuvetă și constat că mă iubesc nespus.

* La naiba cu ziua de luni, că mai bine mă făcea mama.... rentieră, ca să nu zic altcumva. 

* Apropo de luni, habar nu am câte zile lucrez săptămâna asta. Cinci, sigur nu. Mai probabil șase, că prestăm și sâmbăta. Și, deloc exclus, șapte, că duminică se vor face niște update-uri în sistem și, ca de obicei în astfel de împrejurări, trebuie să rulăm câteva teste pentru a ne asigura că nu s-a bușit minunăția de sistem. Iar eu sunt Key User, deci treaba asta cade-n sarcina mea.
- Când pot să-mi iau liber săptămâna viitoare?, m-am interesat suav, din vreme.
- Ahrrrmffdhmmm, păi stai, să vedem, să plănuim.  Nu știm.  Da' de ce?

Chiar așa, de ce? Stau și eu și mă-ntreb =)))) 

9 comentarii:

Anonim spunea...

Subscriu primului punct cu tot sufletul - cred ca aveai sufletul plin de emotie si de mandrie pt el. :)
6-7 zile pe sapt?! tre sa fie tare obositor. in timpul sarbatorilor am lucrat in fiecare zi cam o ora asa, sa ma asigur ca se face niste contacte. s-au facut. Dupa 1 ian, aflu ca de fapt sunt busite... mor de ciuda , daca le puteam face eu, le faceam eu, dar nu pot sa lucrez in 3 dept in acelasi timp... asa ca simt ca am muncit degeaba si altora nu le-a pasat sa isi faca treaba bine.
ooh dar 3 kg suna f bine. eu nu m-am cantarit inca, nu stiu daca vreau :))) dar pe dulciuri nu am mai pus gurita si manuta hahah.
Cris

Anonim spunea...

Stii ce zicea Simone de Beauvoir? Nu te nasti femeie, devii. Asa si cu renta...
Cit despre vasele nespalate, iubirea de sine a alor mei e netarmurita. Invers proportionala cu iubirea pentru mine...altfel nu mi le-ar lasa mie sa le spal!
Felicitari sotului! (si tie un picut - deoarece in spatele fiecarui om mare sta o femeie!). Daca nu sint (prea) indiscreta, in ce domeniu a fost aplaudat?
Jual

Adela Tarpan spunea...

Daca am masina de spalat vase inseamna ca ma iubesc infinit sau deloc? :)

Eu o numesc: salvatoarea casniciei :))

Greta spunea...

Între timp s-a votat, nu lucrez ”decât” 6 zile, adică duminică mă va înlocui cineva. Cică ”păi dacă lucrezi 7 zile, luni n-ai să mai știi nici cum te cheamă”. Foarte posibil, de altfel :))))
Cu kilogramele, da, sunt încântată, dar pe de altă parte reflectez că așa cum le-am dat jos, le pot și pune înapoi dacă nu-s atentă. Deci trebuie să continuu să mănânc și să beau plictisitor :D
Foarte bine că nu te mai atingi de dulciuri, și eu le-am eliminat, deși așa-mi vine câteodată... :)) Hai, că-n ritmul ăsta în câteva săptămâni pleci la cumpărat de blugi. Știi tu la ce mă refer ;))

Greta spunea...

Ohhhh, mașina de spălat vase înseamnă că te iubești nețărmurit, ținând cont de faptul că nici nu le vezi în chiuvetă :D
Noi încă nu avem, dar nu exclud perspectiva :))

Greta spunea...

Nu prea întrevăd șanse de-a deveni rentieră, n-am avut niciodată noroc la Loto :)) Deci îi dau înainte, asta e :))
Ah, dar nu ești deloc indiscretă :) Jupânul este cantor (organist / dirijor) și sâmbătă a dirijat un concert foarte complex, pe care-l pregătea din septembrie și care a ieșit extraordinar :)

Anonim spunea...

2, 2 in minus :) deci inainte cu hotarare! te imbratisez :)
Cris

Unknown spunea...

O, daa... masina de spalat vase pentru mine e ca TV-ul pentru sotul meu :))) Nu inteleg cum poate el sa prefere sa spele de mana si uneori mai scoate din masina ce bag daca i se par prea mari... iar el nu intelege cum pot sta 3 zile fara sa dau drumul la TV :)

Si da, eu ma iubesc nespus de infinit in cazul asta :)))

Felicitari pentru rezultatele remarcabile ale dlui dirijor (am vazut ceva pe FB dar nu am constientizat valoarea informatiei, ma duc sa dau un update asa cum merita :) ).

Greta spunea...

Mulțumim, a fost o experiență deosebită într-adevăr :)

Altminteri, mă bucur că și tu faci parte din clubul celor care se iubesc pe sine :D :))