miercuri, 13 ianuarie 2021

Romantism nu tocmai convențional

Nu cred că ”dau din casă” dacă spun că jupânul nu este tocmai ceea ce s-ar numi, după toate conveniențele, un tip romantic (și cred c-am mai zis asta cel puțin o dată, oricum). Nu-mi aduce cafeaua la pat, nu-mi scrie poezii (thank God) nu-mi lasă bilețele de amor prin casă și nu presară petale de trandafiri în pat - thank God twice, aia mi-ar lipsi. Faptul că mi-a dăruit de ziua mea tot atâția trandafiri câți ani împlinisem (25) - a fost un once-in-a-lifetime. De altfel, de câte ori îi amintesc de asta ține să mă (re)asigure că nu se va mai întâmpla never ever așa ceva.

Însă romantismul poate avea foarte multe fațete.
Ca de exemplu când, întorcându-se el de la supermarket, tu despachetezi produsele și pui la frigider ce e de pus, iar dintr-odată încep să-ți joace ochii în cap de entuziasm ca bilele în urnă la tragerea la sorți pentru meciurile din Liga Campionilor.

”Am văzut ceapă verde și m-am gândit la tine”. 

Vă zic, nici dacă mi-ar fi adus un camion de trandafiri n-aș fi fost mai încântată (de altfel, chiar mi-a adus. Nu un camion, nici 25, dar sunt tare frumoși. În tot cazul, ceapa verde n-are rival). 

Feeling deosebit_de_romantică (după un sandviș solemn și două cepe verrrrzi 😀).

Vedeți, de-asta ziceam că romantismul poate fi în foarte multe feluri. Bunăoară cu ceapă verde, sau cu epilator oferit în cadru festiv, la restaurant (când tu credeai c-o să te ceară de nevastă, ceea ce e autre chose 😂).

Niciun comentariu: