joi, 25 februarie 2021

152

De atâtea apeluri telefonice a fost nevoie ca să prind linia liberă la coafor și să-mi fac programare. 

Coaforurile se deschid luni, iar începând de astăzi se pot face programări (exclusiv telefonic). Având încă proaspătă în minte experiența din lockdown-ul trecut, când încercasem doar sporadic să sun după ce se deschiseseră și am prins programare abia în vreo 2 săptămâni, azi m-am trezit hotărâtă să muncesc cu râvnă.

Feeling determined, cum s-ar zice 😀

Și m-am așternut pe sunat. Ocupat-ocupat-ocupat-ocupat-robot (aha, deci poate au deschis deja, dar se pierde uneori legătura și-or mai suna și altele, evident)-nu renunțăm-ocupat-ocupat-ocupat-arrghhh-robot-ocupat-ocupat-ocupat, se trezește și jupânul și se oferă să mă susțină în complexa mea îndeletnicire, la el tot ocupat-ocupat-ocupat 🤯🤯🤯

Băi Greto, la tine e zi normală de lucru, pune mâna și muncește oarece.

Ți-ai găsit să mă pot concentra. Adevăru-i că părul meu e într-o stare absolut jalnică, așa cum n-a fost de când mă știu și sper să nu mai fie niciodată. Nu e vorba numai de culoare și de rădăcinile crescute, dar s-a deteriorat, s-a uscat și cade în smocuri, deși am folosit numai produse profesionale și nu am făcut economie de măști și creme nutritive. Totuși cumva, ceva n-am făcut bine sau n-a fost de-ajuns pentru un păr foarte des, care n-a mai fost tuns sau vopsit din noiembrie.

Prin urmare, eram motivată de faptul că pur și simplu nu mă mai suport. 

Dovada străduinței și-a determinării: 

(”Outgoing” era robotul, ceea ce nu se întâmpla decât foarte rar. Și nici nu era de vreun folos, că nu făcea decât să-mi comunice că am apelat numărul cutare ceea-ce-știam-și-eu-mulțumesc-foarte-mult și să mă-ndemne să las un mesaj dacă doresc. Nu doream. ”Cancelled” era tonul de ocupat).

La cel de-al 152-lea apel, efectuat la ora 08:31 (în condițiile în care începusem la 07:59, după cum se vede în imagine), mi-a răspuns o ființă umană, foarte binevoitoare.


”În mod normal deschidem la 9, dar m-am gândit să vin un pic mai devreme”, zise ea veselă. S-a gândit bine, că așa am putut să m-apuc și eu de lucru, for a change 🙄. 

Aștept cu nerăbdare ziua de marți, când mă voi simți din nou ca un om și nu ca Meduza din mitologia greacă.

3 comentarii:

vio spunea...

wow, felicitări pentru mmm determinare? și răbdare etc. etc.
am văzut și la noi în tîrgușor anunț mare ”de pe 1 martie redeschidem porțile” și chiar mă gîndeam că îs pe lîngă ei așa cu promisiuni în gol. dar na, cine nu citește știrile și mai nou se mîndrește cu asta? ;;)
fix ieri am cumpărat plantur39 de la dm, îi dădeam tîrcoale de cîteva luni, acum am zis să am în casă, cînd termin stocul de șampoane/ balsam. numa bine că scrie pe cutie că pentru un braun atemberaubend, de aproape că a făcut mișto o prietenă de mine. :D cînd încep folosirea, poate scriu un raport calitate preț haha, dacă o să am de ce... (plantur ăsta cică e pentru doamnele 40+, unde mă încadrez minunat...)
altfel, am văzut la dm ceva zmac de uns pe pîine, la borcănel, cu nu știu ce și hanf. :) se găsea din belșug, da nu m-a tentat să cumpăr și nici nu am pozat, ay.
(am găsit produsu pe net:
https://www.dm.de/dmbio-aufstrich-paprika-hanf-p4058172513657.html
)
parcă despre ceva cu/ din cînepă fusese vorba în ceva articol de acu cîteva săptămîni?

Greta spunea...

Mulțumesc, Vio, cunoscuții care-mi citesc blogul au apreciat că mă aflu într-o unică și respectabilă doagă :)))) ”Cum, mah, să suni de peste 100 de ori?” Uite, așa bine. Cum se sună :D
Nu știam de Plantur39, dar noi nu avem aicea DM, probabil nu se găsește în partea asta de țară (Hamburg / Schleswig-Holstein). Așa cum nu se găsește nici Müller - dar de el nu-mi pare rău, fiindcă este înlocuit de lanțul de drogherii Budnikowsky, care e fix la fel. Însă după DM chiar mi-e ciudă, aveau chestii faine acolo și încă nu i-am găsit corespondent local.
Și da, de o cremă de brânză cu adaos de cânepă scrisesem acum ceva timp :D Nu am mai văzut-o în supermarket, că eu dacă o văd, o iau. Să-mi încep diminețile high :D

vio spunea...

Greta,
po să comanzi dube :) net:
https://www.plantur39.com/de-de/shampoos-tonikum-co/produktfinder/category/farbprodukte/ (nu, nu îmi dau ăștia procente :( )
sau de pe site dm sau mă gîndesc eu că se găsește și prin alte părți, tre investigat un pic. da nu știu cît sens are, dacă tot mergi marți. :)
ce viață, fără dm, scandalos. :D