luni, 24 octombrie 2011

Cum ajung unii la scrisorile de sertar


Ideea nu este originala si nu incerc absolut deloc sa mi-o revendic. M-am gandit la ea abia in seara asta, aruncand un ochi pe statisticile bloguletului si am arcuit o spranceana (metaforic vorbind, in realitate nu mi-a reusit niciodata manevra) cand am bagat de seama pe ce cai intortocheate au ajuns unii cititori aici.

Cateva exemple:

- cine este autorul cintecului bordul - a auzit careva de cantecul asta?
- de ce e asa de proasta profesoara de istorie - glumesti, eu am incercat sa aflu asta vreo 3 ani de liceu si macar vreo 2 din generala.
- dupa ce varsta se dau vinetele - de cand sunt vinetele interzise minorilor?!
- evadare padure canibali - faptul ca asemenea criteriu de cautare a condus la blogul meu e de natura sa ma ingrijoreze.
- poveste cu preludiu - asta e interpretabila, dar nu stiu ce ma face sa cred ca autorul a fost cam deceptionat de ce-a gasit.
- am copii - tu si inca vreo cateva miliarde de cetateni de pe planeta. Anyway, sa-ti traiasca, vrei sa le faci blog?
- este bine sa ne facem - ce? Cand? Cum? De cate ori? De ce?
- desfranat pat - nici lumea necuvantatoarelor nu mai are pic de respect. Se duce tara de rapa.
- bat campii aiureli - si-mi comunici asta asa, pur si simplu? Ntz, tineretul din ziua de azi.
- zgariat deget zgaiba - Frau Zgaiba ar fi teribil de ofensata de asocierea asta.

Va mai spun, de indata ce mai apar asocieri notabile.

7 comentarii:

Alina spunea...

"evadare padure canibali"... =)) Atat am avut de spus. Sunt convinsa ca vor aparea multe alte asocieri dubioase, dar niciuna nu se poate compara cu asta, in ochii mei. :)) Un prieten ar rezuma foarte bine ideea in felul urmator: "Ce oameni, ce animale". :))

A.O. spunea...

Haha...si eu ma pregateam sa citesc serios ceva despre "cum ajung unii la scrisori in sertar"...Pe bune acuma, cum se ajunge acolo ? Fa si tu o analiza de fata de Bayreuth ;)

Alina

Greta spunea...

@A.O, ma vad nevoita sa recunosc ca nu inteleg exact la ce te referi :) cum de-a primit blogul asemenea titlu? Sau ce anume?
Altminteri, privind din unghiul asta mi se pare o provocare interesanta sa scriu o astfel de "analiza", si-am s-o si fac daca ma lamuresti ce si cum :)

A.O. spunea...

Deci. Unii oameni isi pastreaza scrisorile in sertar, sau in cutii sub pat, sau in bucatarie in oale, sau la baie in punga cu sosete :) Si eu credeam ca o sa citesc ceva despre cum ajung oameni sa pastreze scrisorile in sertar (asa ca mine) :) Ci nu sa citesc despre cum ajung oameni pe blog. :) Deci ce zici ? Te bagi ? Daca da, ma apuc si eu sa investighez, pe la prieteni si cunostinte :)

Greta spunea...

Aha, am inteles acum :) Si raspunsul e da, ma bag. E, asa cum m-am gandit, provocator - in sensul ca e genul de intrebare care invita la introspectie :)

A.O. spunea...

Ok..Sa zicem cam asa decembrie ? Pana atunci am timp sa ii scarman pe toti de scrisori ascunse :))

Greta spunea...

Decembrie sa fie :)