marți, 2 decembrie 2014

Gânduri de schimbare


Ce ziceam? Că am avut concediu săptămâna trecută? Îmi pare a fi fost în mezozoic deja :)) Am nimerit, şi nu pentru prima dată după ce revin din concediu, în plină tornadă. Avem enorm de lucru şi foarte multe nu funcţionează. Ce nu funcţionează ajunge la noi în departament. Momentan, ceea ce nu funcţionează e de dimensiunea unor munţi. Ok, nu foarte-foarte înalţi, adică nu Alpii Bavarezi, ci Masivul Renan sau Munţii Pădurea Neagră :D Dar sunt munţi, şi sunt mulţi. Dacă mă pot exprima aşa, actualmente la noi domneşte un lanţ muntos de muncă :)))

Chef de treabă n-am, Musiu Şarl se crede spiritual ("Văd că nu vă plictisiţi", zice azi, trecând pe la noi şi contemplând lanţul muntos. Aplaud în sinea mea perspicacitatea :D "Mai avem un computer liber, dacă vreţi să ne ajutaţi", am rânjit. "Vremurile când munceam au trecut, acum sunt şef". Mda. Hahaha, ce-am mai râs. Not) şi pe la noi se întrevăd schimbări. Iar. Habar n-am dacă vor fi de bun augur pentru mine, momentan mi-e teamă să nu fie un caz clasic de "scapi de dracu' şi dai de tac-su".

S-au adunat multe şi mi s-a cam umplut paharul. Asta deşi e foarte mare (el, paharul). Indiferent dacă mi se confirmă sau nu temerile, am aşa o senzaţie că-mi voi actualiza CV-ul şi voi începe să caut altceva. Mi s-a cam luat de nedreptăţi, de muncă pe brânci pentru un salariu derizoriu în comparaţie cu ceea ce plătesc alte companii pentru o poziţie similară, de lipsa de perspective, de jemanfichism şi de multe altele. Sunt de aproape patru ani aici şi, cu toate că-n general schimbările mă sperie, cred că încet-încet vine vremea să mă uit spre alte zări.

6 comentarii:

Narcisa - Maria spunea...

Dacă așa simți, ar fi cazul să începi să cauți.

Greta spunea...

Da... Nu mă grăbesc, dar încep să mă "împrietenesc" treptat cu ideea.

thea spunea...

Iti tin pumnii sa se intample asa cum vrei tu :). Adica sa te imprietenesti pe indelete cu ideea :).
Si eu am ideea asta de vreo jumatate de an, nu ne-am imprietenit inca... Desi se zice ca "schimbi locul, schimb norocul", ma impac destul de greu cu schimbarile. Dar stiu sa-i tin teorie sotului meu :)

Spor la rasturnat muntii la serviciu :)

Anonim spunea...

Doamne ajuta ca schimbarile sa fie in bine! Cred ca meriti mai mult, din toate punctele de vedere, asta dupa ce am tot citit despre jobul tau.

Curaj gaina ca te tai!;))

domino

Greta spunea...

Thea, I feel you :)) Şi eu sunt la fel, ţin teorii şi dau sfaturi cu multă energie li pricepere :)) Mai greu e să le pun în practică pe mine însămi... :D
Mulţumesc pentru gândul bun!

Greta spunea...

Am mai aflat oarece între timp, până la noi ordine nu par să fie în rău. S-au dus vremurile când mă entuziasmam rapid (şi de cele mai multe ori, degeaba), deci momentan sunt în expectativă.
Săru'mâna pentru suport! :)