joi, 23 iulie 2020

Mostră de socializare la birou


Care sunt eu din cale-afară de irezistibilă, de la soare te poți uita, dar la mine ba.

Ieri la serviciu, o colegă ne spune că-n weekend se duce la cinema să vadă ”Gretel & Hänsel”, care e o adaptare horror după binecunoscutul basm de Frații Grimm. 

Nu sunt absolut deloc curioasă, nu înțeleg de ce au simțit nevoia să masacreze un basm prin excelență clasic. Iar după ce-am văzut ce notă are pe IMDB, sunt încă și mai puțin interesată. Da, mai puțin chiar și decât absolut deloc. Contemplați metafora. 

Dar ce voiam să vă zic. Auzind despre ce film e vorba, unul dintre inginerii noștri exclamă, întorcându-se și privind fix la mine:
- Varianta horror de la ”Hänsel și Gretel”? Adică vrei să spui că se poate și mai rău de-atât?!

L-am asigurat că și eu îl găsesc la fel de simpatic  🙄🙄🙄

(Dar nu vin ei creveții odată și-odată? Cred că știu cu ce-o să-i hrănesc 😈 Mai bine zis cu cine, muahaha).

PS: știți cum se strică cheful în cinci secunde? Simplu, când îți apare fereastra asta de chat:


Ce poate să vrea IT-ul de la tine altceva decât să facă vreun update care te va ține din treabă și, foarte probabil, va buși ceva ce până acuma funcționase bine? Ce-mi mai venea să-i răspund ”I was... until now!!!” 😏

9 comentarii:

Ioana spunea...

I'm at the bathroom now, please leave a message and I will get back to you :)).

Cât despre film, nu este singurul de care și-au bătut astia joc. Nu l-am văzut insa na, imi pot închipui ce porcărie poate ieși.
Sunt curioasa ce vor face după ce epuizează și aceste re-makeuri. Alba ca Zăpada check, Alice in tara minunilor check, Jack și vrejul de fasole check, acum asta... Puii mei. E penibil sa ajungi sa nu mai faci absolut nimic decât sa sugi de pe urma a ceva ce deja a fost făcut.
Și faza e ca sunt atâția și atâția care scriu scenarii și nu ii baga nici naiba în seama, fiindcă na, Hollywoodul a devenit de mulți ani o clica de jegoși care se pupa în cur unul pe altul. Atât actori cât și regizori, etc.
Uite de aia îmi place ca Netflix și Amazon, acorda șanse atâtor actori noi, nu știu dacă și cei ce creează filmele și serialele sunt tot noi, ca sincer nu i-am cautat pe net. Insa puii mei, măcar nu sunt aceiași și aceeiasi actori super mega obișnuiți sa încaseze absolut tot...

Anonim spunea...

Mie imi place cum au preluat si adaptat "Hansel si Gretel" in "Arabela". Dar bine, "Arabela" e nec plus ultra, dupa parerea mea cel mai reusit serial pt copii :-))
Jual

simonatoroscai spunea...

Adica THE Arabela copilariei, serialul ceh? Doamne ,cât îmi placea! La un moment dat avea mama mea un inel galon mai masiv, cu ceva piatra în varf, și îmi plăcea sa-l folosesc și sa-l învârt pe deget, ca pe inelul fermecat din film.
Chiar asa, știe cineva unde l-as putea revedea, fără sa trebuiască sa-l descarc you know how ?

Ioana spunea...

https://latimp.eu/arabela-serial-online-subtitrat-in-romana-complet/

Desi și de aici merge descarcat dacă vrei. Și sincer nu prea înțeleg de ce nu ai face-o atata timp cat nu se găsește de cumpărat.
Dar na, fiecare cu ale lui, vizionare plăcută .

simonatoroscai spunea...

Ioana, mulțumesc mult mult pentru link!
Sa ai o zi la fel de frumoasa cum mi-ai facut-o mie 😊.

Ioana spunea...

Cu plăcere :)

Greta spunea...

Nu știam de Albă ca Zăpada. Cred că nici nu vreau să știu. Ăla a fost basmul cel mai iubit al copilăriei mele, mi-era dragă prințesa și iubeam piticii, n-aș suporta să văd ce borș or fi făcut și din povestea asta.
Adevăru-i că nu mai există scenariști ca odinioară. Filmele nu mai spun povești, ci totul ține de efecte speciale, țaca-paca rapid, să-i dăm drumul cât mai curând ca să curgă încasările. Filmele cu adevărat bune sunt tot mai puține.

Greta spunea...

Ce frumoase amintiri mi-ai trezit, Jual, abia o așteptam pe Arabela în fiecare duminică... :)

Greta spunea...

Îmi crește inima precum cozonacul pus la dospit când vă citesc, doamnelor :)