duminică, 6 septembrie 2015

Respiro la capitală


Plecăm câteva zile la Berlin, așa cum plănuiserăm demult. Sper să-mi revigorez, măcar parțial, starea de spirit. Premisele sunt încurajatoare: diseară îl revăd pe Zubin, într-un concert susținut la Filarmonică :)

Ne citim de joi încolo, sper să revin cu multe povești și poze frumoase :) Între timp, săptămână frumoasă să aveți!

6 comentarii:

 1. Vacanta, odihnă si tihnă placute! :)

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Săru'mâna, Thea, sper din tot sufletul să fie așa, că mare nevoie am... :)

   Ștergere
 2. Chiar aștept impresiile tale! Berlinul mi s-a părut cea mai urâtă si plictisitoare capitala europeana! Mancarea e buna, totusi! Have fun!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Thanks! :) Am mai trecut o dată prin Berlin, acum 6 ani, dar numai pentru câteva ore. Și.... mi-a plăcut! :) Sper să regăsesc orașul așa cum îl păstrez în amintirile de atunci :)

   Ștergere
 3. Greta daca aveti timp si chef luati un tur gratuit cu cei de la Sandeman. Turul din Berlin a fost de departe cel mai bun tur facut in viata mea. Eram la a treia sau a patra vizita in Berlin si nu imi venea sa cred cat de multe lucruri nu stiu si pe lg cate locuri am trecut fara sa stiu ce sunt. E un loc atat de plin de istorie. Absolut impresionant.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Mulțumesc retroactiv, Adela :) Ne-am interesat ce și cum, dar partea proastă a fost că am făcut-o abia după vreo 6 ore de plimbare... deci nu ne-ar mai fi ținut picioarele pentru încă 2,5 ore. Ne-a părut rău, dar cred și sper că nu a fost ultima vizită în Berlin. Data viitoare ne vom organiza mai bine, acum că știm :)

   Ștergere