luni, 31 decembrie 2018

Suflet plin


Dacă ar fi să rezum într-un cuvânt ceea ce simt zilele astea, nu există un termen mai potrivit decât ”recunoștință”. Suntem împreună, suntem bine, mult mai liniștiți ca-n alți ani și mult mai încrezători. Azi dimineață, în timp ce ne învârteam prin bucătărie în jurul micului dejun, ne-am adus aminte de Revelionul 2008 - când toate erau atât de încețoșate și de nesigure și stabilitatea noastră în Germania părea o Fata Morgana, o himeră la care nu știam dacă vom ajunge vreodată. 

Este motivul pentru care suntem atât de recunoscători pentru tot ceea ce am primit și am împlinit între timp. E adevărat că nu suntem încă în punctul în care ne dorim să fim și pentru care muncim ca posedații de ani de zile; dar avem speranța că vom ajunge acolo. În curând.

Acum 4 ani pe vremea asta, eram la Viena și peste câteva ore, aveam să-mi împlinesc cel mai mare vis al meu de până atunci - Concertul de Anul Nou de la Viena. Mă-ntorc mereu cu gândul la acea seară, în mod special în pragul unui nou an. Nu doar fiindcă am trăit unele dintre cele mai memorabile clipe ale vieții mele. Ci și pentru că este o amintire permanentă a faptului că, uneori, visele se împlinesc, chiar dacă asta pare imposibil. 


2019, te vom aștepta în centrul Hamburgului. Te rog să fii blând cu noi și cu visele noastre....

... ceea ce vă doresc și vouă, oamenii mei. Să aveți un an nou bun, generos și să vă împliniți visele - inclusiv, sau mai ales, pe cele care par de neatins 🙂 

Credeți. Cereți. Veți primi.

Petrecere frumoasă, dragilor, oriunde v-ați afla. Ne recitim în 2019 🙂 

4 comentarii:

Anonim spunea...

Să îți fie 2019 cum îți dorești, dragă Greta! Să îți aducă iubire, inspirație și liniște sufletească! Te pup din centrul orașului Iași! Petronela

Alina Zirnovan spunea...

La multi ani, Greta!

Greta spunea...

La mulți ani, draga mea dragă :) Am zâmbit citindu-te... Iașiul a fost orașul primei mele iubiri și va avea pentru totdeauna un loc aparte în sufletul meu :)

Greta spunea...

Mulțumesc, Alina, la mulți ani și ție și un 2019 cu sănătate și vise împlinite! :)