duminică, 2 decembrie 2018

Un motiv pentru care-mi place iarna


(Unul din puținele, mă rog).

Încercați să vă imaginați cum mă rățoiesc eu la careva, în timp ce port cercei cu Rudolf.


Dificil demers, vă spun.

(Nu am energie să scriu mai mult. Sunt într-un hal de oboseală cum de ani de zile n-am mai fost. Și mai am niște săptămâni bune în ritmul ăsta. Habar n-am cum o să fac față. E pur și simplu prea mult. Pentru prima dată, mă-ntreb dacă o scot la capăt).

4 comentarii:

Anonim spunea...

te imbratisez! sper sa gasesc si eu cercei cu rudolf si un colier cu om de zapada pt cea mica, in mini-vacanta de acasa. Iti doresc multa putere, ti-am citit acum articolele de ultima sapt, draga Greta 10 ore pe zi si fara liber?! offf sper ca s-a terminat perioada asta. Este incredibil de solicitant.

Cris

Petronela spunea...

Eu deja râd imaginându-mi scena :) Dar te invidiez că poți să porți așa ceva (mie mi se umflă urechile dacă port altceva în afară de aur). Curaj! O să o scoți la capăt dar trebuie să pui și niște limite. Ai grijă de tine! Te îmbrățișez!

Greta spunea...

Găsești sigur, Cris, la magazinele C&A :) Au o sumedenie de gablonțuri de sezon.

Îți mulțumesc pentru gândul bun. Perioada, însă, nu s-a terminat încă - mai sunt cam două săptămâni, iar eu am ajuns să plâng, la propriu, de oboseală (când ajung acasă). N-am mai trăit așa ceva până acum.
Te îmbrățișez din tot sufletul.

Greta spunea...

Eu sunt o insensibilă, s-ar putea spune - n-am nicio problemă să port gablonțuri. Motiv pentru care le-am pierdut demult numărul :)))
Te îmbrățișez și eu, mulțumesc pentru că ești aici :)