marți, 22 februarie 2022

(Nici) pe 22.02.2022 nu gătesc

Frățiuer, dacă n-a dat în clocot FeBe-ul azi, apăi nici c-a mai. Toată lumea cu palindromu-n sus, palindromu-n jos și trebuie luat în serios și tatata și tututu. Numai de la asta nu se mai luase lumea la harță, de ziceai că unii n-au fumat toată viața lor decât palindromuri cu Napoleon de mână. Mă rog, nu c-ar fi fost obligatoriu să fi auzit de celebrul palindrom, aparținând mai sus-menționatului: ”Able Was I Ere I Saw Elba”. Însă era nostim să-i vezi pe unii sforăind cu superioritate că nu se fac, dom'le, glume cu palindromul (da' de ce nu, mă rog? Asta nu s-a elucidat).

Personal, n-am vrut totuși să las să treacă ziua asta fără să consemnez ceva aici (fiindcă următorul palindrom sigur nu-l apuc - e pe 29.02.2092, cică). Așa că m-am gândit să vă spun că ai mei colegi au ajuns azi la concluzia că ”Greta nu ne-a gătit niciodată ceva românesc”. Am depășit cu vitejie momentul și le-am sugerat că, de vreme ce provin din țara lui Dracula, aș putea să le fierb niște sânge 🙄. 

Norocul meu că mă iubesc oamenii. Iată, am dovada scrisă (e o parte din ceea ce s-a înfăptuit în timp ce eram în evaluare săptămâna trecută. Celălalt monitor și biroul le păstrez pentru postarea separată. Sunt mai interesante, asta pot să zic de pe-acum. În mod special biroul 😀).


Serios acuma. Oamenii țin la mine, după cum se pare. Cu ce-au greșit să le gătesc?

(Ca fapt divers. Inginerul meu preferat a fost acum câteva luni în România, cu treburi.  Când a revenit, m-a căpiat cu ciorba de fasole-n pâine, că el nu credea că există ceva așa de bun pe lume. ”Gretchen, știi să faci?”. Pentru numele lui Belzebut 🤨).

2 comentarii:

Anonim spunea...

Ok. Nu gătești ciorbă de fasole în pâine, am înțeles. Da' cu 13022031 ce ai? Are chelbe-n cap? :))) De ce ai ajuns tocmai în 2092? Ca să fii sigură că nu gătești cred. :) Măcar niște sărmăluțe în varză murată să le faci săracilor nemți.
Petronela

Greta spunea...

Nu mă gândisem la 13022031, dar ok, admit că este un termen rezonabil pentru înfăptuirea unor sarmale :D
(Cred că am ajuns taman în 2092 pentru că subconștientul meu se opintea de zor să-mi transmită un mesaj referitor la complexa problemă a gătitului :))) ).