miercuri, 20 august 2014

Perlă Musiu Şarl-iană


Nu, că pe-asta trebuie să v-o povestesc şi după aceea trec la culcare. Am dormit trei ore la amiază, dar tot îmi cad ochii în gură.

Mă sună azi Musiu Şarl, că am acumulat cam multe ore suplimentare. Şi că tot arăt eu cam obosită, ia să fac bine să-mi iau câteva zile libere. Numa' bine mă odihnesc şi mai dau jos din orele adunate.

După ton mi-am dat seama că e în toane bune, aşa că mi-am permis să-l întreb ce-aş putea face acasă. N-a stat prea mult pe gânduri.

- Gătiţi, zice.

Poftim cultură.

6 comentarii:

Anonim spunea...

Poate asta isi doreste el in secret sa faca acasa daca ar avea liber :)))
io recunosc ca as face ceva prajituri daca as fi libera, asa vreo 2-3. Bine ca nu sunt! si m-as uita la seriale, asa restanta sunt cu ele.
Relaxare placuta, nu strica asa niste zile libere, nu?
Cris

thea spunea...

Pai ce sa faci mai relaxant?:)) Doar n-oi fi vrand sa citesti? Sau sa dormi?:))

Greta spunea...

Acum că mă gândesc, e foarte posibil ca ăsta să fie visul lui tainic, pentru că, la cele 130 de kg pe care le cară după el (care "stau" pe 1,96 metri, dar chiar şi aşa...), omul e cvasipermanent la dietă. Sau cel puţin aşa bănuim noi, pentru că-n trei ani nu l-am văzut mâncând la prânz altceva în afară de iaurt, banane şi tot felul de seminţe :))
Adevărul e că da, am nevoie de ceva timp liber, cred că nici eu nu-mi dau seama cât de epuizată sunt pe toate planurile.

Greta spunea...

Adevăr grăieşti, Thea! :)) Nu ştiu ce-o fi în capul meu.... :D

Anonim spunea...

Zilele trecute am adormit cu capul juniorului pe burta si cu laptopul pe piept, am avut o saptamana cu test greu si mult de lucru.Eu, care nu-mi aud, la propriu, gandurile in cap, daca e dezordine, ma uit debusolata la hainele si jucariile care populeaza mare parte din casa.La toate astea, o propunere la gatit imi lipseste, taman mie, care consider ca gatitul e pierdere de vreme.Gatesc des si bine totusi, ma enerveaza mai mult sa nu am mancare gatita sau sa mancam prostii, decat sa gatesc.
Ma legan pe scaun la curs si ii transmit telepatic sotului sa gateasca el ceva, pana ajung eu acasa.
As vegeta pe plaja aia albastra, Greta, cu o carte buna,un latte machiato, o rochie inflorata si o palarie haioasa, desculta si cu pedichiura impecabila.Stii, poate nu imbatranim pana sa ne cunoastem si sa ne facem de cap in stilul asta.Hehe...
Te imbratisez.
Carmen

Greta spunea...

Carmen, ne potrivim perfect inclusiv din punctul ăsta de vedere: şi eu am de multe ori senzaţia că gătitul e pierdere de timp :)) De cele mai multe ori se ocupă soţul de aspectul ăsta, eu doar când e musai sau e vorba de mâncăruri gen sarmale. Adevărul este că el găteşte mult mai bine şi mai rapid decât voi fi eu vreodată în stare :))
Mi-ar plăcea foarte mult să te cunosc, Carmen :) Trăind şi nemurind, poate se va întâmpla şi asta... :)
Te îmbrăţişez cu drag :)