joi, 10 ianuarie 2019

Post de pițipoancă (VII)


Într-una dintre postările ”pițiponcești” din urmă cu mai bine de doi ani, vă arătam niște poșete din ceea ce cred că se poate numi colecția mea de papornițe (cât de posh e chestia asta? Extrem de posh, mă tem...). La vremea respectivă eram deosebit de încântată de noua ”piesă” Coach pe care o primisem - și care-mi place foarte mult și acum, doar că între timp au apărut alte ”vedete” în prim-plan - și despre ele va fi vorba în postarea de astăzi. 

După cum am povestit nu demult, de curând mi-am permis un moft destul de frumușel - o poșetă Michael Kors pe care mi-o doream de ceva timp. E adevărat că, la vremea când am scris textul de care vorbeam mai sus, năzuiam la o Yves Saint Laurent, dar mi-a trecut de ea când am descoperit-o pe respectabila MK. ”Nestatornicie, numele tău este femeie”, sau cum era 😃 În tot cazul, MK e de vreo 6 ori mai ieftină și mai practică. Și mai drăguță, na.
(Frățioare, în ce hal am ajuns să vorbesc despre o poșetă. Nu sunt în toate mințile).

În sfârșit. M-am bucurat foarte mult de antemenționata achiziție, am purtat-o la Hamburg și s-a dovedit și foarte practică. Hotărât lucru, nu văd ce-ar putea-o surclasa în topul preferințelor mele. În nota asta, m-am gândit să vă arăt cele mai recente ”entries”.

Și încep chiar cu ea. 


Poza nu-i face dreptate (sau mă rog, așa mi se pare mie). O găsesc mult mai frumoasă în realitate. Eu prefer poșetele care se poartă pe umăr - nu mă omor deloc după cele cu mâner, care se duc în mână, sau - quelle horreur - pe braț, în stilul ”cu mâna-n ghips”.

De la un outlet din Elveția...


Am cumpărat-o în concediul din vara trecută. Vaaaai, ce încântată am fost când am găsit-o într-un outlet din țara cantoanelor. Însăși alăturarea asta de cuvinte e un paradox în sine - cum adică, outlet în Elveția? Uite, bine - și pe alocuri cu niște reduceri de să vezi și să nu crezi. Chiar ea e un exemplu - inițial fusese 120 de franci, redusă ulterior la 70 și în final la... 25, adică vreo 22 de euro. Ăsta zic și eu chilipir, n'est-ce pas? Vorba lui Ianache din ”Gaițele”, ba spa! 😃

De mare nu e mică, dar...


O altă Coach și-a făcut apariția în colecția mea - e primită cadou și nu e 100% genul meu (în principal din cauza mânerului scurt), dar am avut-o în deplasarea de anul trecut și mi-a plăcut. E elegantă, foarte încăpătoare și are o culoare frumoasă. 

Asta mică-mi place în principal din cauză că-l are pe ”chelcășoz” - un ceva care-o face foarte drăguță, găsesc eu. Un Calvin Klein în nota obișnuită, casual și ușor de asortat.


Mda... probabil că sunt nițel superficială (nițel mai mult), dar mi-aș dori un dressing de genți (deși nici măcar n-am idee dacă există așa ceva), unde să le pot vedea. Am recunoscut din capul locului că la sectorul ”papornițe” sunt posh, prin urmare am cugetul împăcat 😉

3 comentarii:

Anonim spunea...

ah ce te inteleg!
imi place in mod deosebit cea de la Guess si cea MK. un MK imi doresc si eu, dar mi se pare tare scumpa.
din motive practice si de care or mai fi, din astea minore, spatiu, nu am timp sa le port etc. m-am rezumat la un Calvin Klein, rosu ca focu' primit cadou :) imi place in mod deosebit cea de la Guess si cea MK. un MK imi doresc si eu, dar mi se pare tare scumpa. uite ca imi dau seama ce fraiera fusei, ca tocmai a fost ziua mea si la intrebarea sotului ce as vrea, am zis "nimic, suntem sanatosi, nu vreau cadou" :))))) asa-i cand esti nedormit si multumit ca cei doi mici sunt fara muci :))
Cris

Greta spunea...

Guess și MK sunt și preferatele mele, recunosc! :)
N-a fost chiar ieftină nici MK a mea, dar am prins un culoar favorabil, altfel nici nu m-aș fi gândit să mă aventurez...
La mulți ani retroactiv! :) Să ai parte de sănătate, împliniri și viața să fie generoasă cu visele tale :) Te îmbrățișez din tot sufletul și îți mulțumesc că ești aici :)

Anonim spunea...

Iti multumesc tare! sa ai un an minunat! cu multe culoare favorabile :D te imbratisez!
Cris