duminică, 27 noiembrie 2016

Post de pițipoancă (V)


Voi știți că au trecut doi ani de la ultimul post pițipongic? Vai de mine, nu-mi dau seama cum de s-a putut întâmpla una ca asta... mă mir :)) Că material aș fi avut suficient, dacă stau să mă gândesc, dar au apărut mereu alte idei (sau stări) care-au surclasat pițipongelile și aia a fost. 

Ei, dar de curând am primit cadou de la o verișoară o poșetă Coach de care sunt foarte mândră și care a fost, dacă se poate spune așa, sursa de inspirație pentru această postare. Trebuie să vă mărturisesc faptul că poșetele constituie una dintre slăbiciunile mele fundamentale, probabil în top (după muzica lui Zubin și înainte de cercei - pe locul al doilea, cum ar veni). Mi-aș cumpăra cel puțin una pe săptămână dacă nu mi s-ar părea cam exagerat :)) Și-mi place să le colecționez, să le alternez, să le asortez la ținute, ce mai - am un fix cu ele, cum spuneam. 

Așa că azi m-am gândit să-mi scot poșetele în lume, că oricum pe cele de care sunt cel mai mândră nu prea am unde să le etalez momentan, din simplul motiv că-n afară de muncă pe brânci și somn nu mai fac nimic altceva. 

Să-ncep așadar cu piesa principală - poșeta Coach de care povesteam mai sus.


Trebuie să spun că poza nu prea-i face dreptate - adică mie mi se pare că-n realitate e mult mai frumoasă (principiul ”puiul ciorii”, știți voi). Pe de-o parte mă gândesc s-o țin ”de bună”, adică s-o port numai așa... la ocazii speciale - despre care tocmai am explicat că la mine strălucesc prin absență. Pe de altă parte, reflectez că viața e scurtă și dacă am chef să port poșeta Coach când mă duc la cumpărături, așa ar trebui să fac, basta. 

Următoarea poșetă e una de la Lauren Ralph Lauren, care de asemenea e nouă. Mi-ar fi plăcut să fie un piiic mai mare, dar asta nu înseamnă că nu mi-e dragă.


Când am s-o port, am să-i scot ”atașamentul” ăla cu numele mărcii. Mi se pare prea mult, mai ales că logo-ul e oricum aplicat și pe ea. 
(Paranteză: jupânul a privit-o și-a decretat scurt: ”parcă e geanta mea de grădiniță”. Ce părere aveți de asemenea blasfemie?).

”Prâslea” colecției, respectiv cea mai mică dintre toate, e un Calvin Klein


Este foarte drăgălașă, o bijuterie de un auriu stins și-mi place la nebunie. Evident, nici pe-asta nu știu unde să o port, până una-alta stă în săculețul ei. 

În afară de cele de mai sus și de vreo trei accesorii de ocazie (un plic și două clutch-uri), mai am două poșete mass market - una de la s.Oliver, maro și una Esprit, bleumarin - și vreo cinci no name, pe care le alternez. Ah, și mai am una de la Fossil, dar i-a cam trecut vremea și n-am mai purtat-o demult. 

La finalul postării, hai să vă arăt și ce mi-aș dori.


La soare mă pot uita, dar la ea ba :)) Ador accesoriile Yves Saint Laurent, mi se pare că sunt printre cele mai elegante (deși logo-ul e totuși cam mare pentru gustul meu). Una de-asta ca-n imagine ajunge la 1.500 de euro, păcatele mele cele mari și grele...

Hmmm. Mi-aș dori și-o poșetă Prada, acum că mă gândesc. Și una Fendi. Și măcar vreo trei-patru de la Michael Kors. Și... ia gata, ajunge cu visatul deocamdată. Până una-alta, mâine iar e luni :))

10 comentarii:

Anonim spunea...

Oh! da frumoase foc, eu zic sa le porti si fara ocazii mega-speciale :) eu mi-as dori una channel sau chiar ysl - cea pe care ti-o doresti e superba. in rest ale mele sunt chiar mass market - Aldo si Debenhams. am una tommy hilfinger- primita cadou, casual de pus un tele si maxim un portofel in ea.
Cris

Adela spunea...

Oohhh "papornitele" (cum le zice sotul) impreuna cu cerceii si cosmeticele sunt singurele chestii unde exegerez cu cumparatul. In rest nu prea dau banii pe haine sau incataminte. Dar astea trei sunt gaura in buget.

Acum 3 ani aveam numai de la Fossil. Mi se pusese mie pata pe forma asta si am dat toate celelalte posete cadou si ramasesem numai cu vreo 5 de la Fossil. Apoi am aterizant intr-un magazin Michael Kors in LA si mi-am schimbat religia. Inca mai folosesc una de la Fossil dar in rest am numai Michael Kors. Restul a ajuns pe la mame :)
Cel mai mult din ce am de la MK imi place rucsacul:
http://michaelkors.scene7.com/is/image/MichaelKors/30S6GRUB2L-1164_IS

Si le mai am pe astea:
http://www.michaelkors.com/selma-saffiano-leather-medium-satchel/_/R-US_30S3GLMS2L?No=-1&color=0410#

http://www.michaelkors.com/selma-medium-saffiano-leather-messenger/_/R-US_30T3GLMM2L?No=51&color=0230#

http://michaelkors.scene7.com/is/image/MichaelKors/30H5GAIT3L-1164_IS
Lista cu dorinte e evident f lunga insa ce mi-ar placea cel mai mult este un Chanel clasic:

http://www.purseblog.com/images/2015/02/Chanel-Classic-Flap-Bag-Small.jpg

Nu stiu cand ajungi prin partea asta de lume insa exista un loc numit Maasmechelen Village - un outletstore unde exista si magazin Michael Kors si Furla si Fossil si preturile sunt super super bune. Mai bune chiar si de cat in USA.

https://www.maasmechelenvillage.com/en/shopping/brands/

Anonim spunea...

Poarta-le fericita Greta, altfel se strica in dulap din pacate.

Delia spunea...

Preferata mea e poseta Coach, pentru floricelele alea.
Eu nu mai prea tin nimic "de bun". Adica no, am vreo doua rochii/pantofi/clutch care sunt pentru ocazii - doar din cauza ca ar fi cam exagerate purtate in timpul zilei aiurea, dar in rest, better to be overdressed than underdressed :-)) (si se intampla des in orasul asta unde pantalonii scurti si flip flopsii sunt uniforma).
Deci sfatul meu e sa le porti cand ai chef, fara sa astepti o ocazie anume.

thea spunea...

Oooo, ma simt ca o Cenusareasa :). In sensul ca toate gentile pe care le am sunt no name :). Am o mare gramada de genti, dar de purtat, port vreo trei cu incapatanare, pana se fac praf :).
Eu exagerez la capitolul "incaltaminte"... :)

Greta spunea...

Chanel aș vrea de asemenea, am văzut unele splendide. Nu mă împac însă deloc cu ideea că fiecare din ele costă aproape cât un concediu...

Greta spunea...

Vaaaai, mi-ai dat la temelie cu Chanel-ul... cât de frumoasă e! Și rucsacul îmi place, dar poșeta aia, huh... :)

Greta spunea...

Mulțumesc, ai mare dreptate! :)

Greta spunea...

Foarte bună concepția asta cu overdressed vs. underdressed, am reținut expresia! :)

Greta spunea...

Ah, Thea, dar chiar nu e cazul să te simți așa! Uite, eu nu sunt mai deloc cu încălțămintea, am doar câteva perechi de pantofi cu toc, dintre care o pereche sunt pantofii de mireasă :)) Și deocamdată nici nu simt nevoia de mai mulți, mă mulțumesc cu balerini. Când li se duce vremea iau alții și gata. Cam ca tine cu poșetele...:)