joi, 26 decembrie 2019

Mini raport

  • (Aproape) a trecut Crăciunul, de venit Moșul a venit, de balotat șasemiidouăsutetreizecișipatru de calorii s-au balotat, de lenevit în pat s-a lenevit, de petrecut timp cu jupânul s-a petrecut, de reluat Harry Potter s-a reluat (cum de-am rezistat fără el câteva săptămâni, n-aș putea să vă spun), într-o zi jumătate am terminat de citit cel de-al cincilea volum și nu cred că trece weekend-ul ăsta fără să termin toată seria. Vreau să spun că, totuși, sunt și eu om. Orișicât.
  • Mâine lucrez, ultima zi pe anul ăsta. Vom lua micul dejun împreună, noi cei de la birou adică. A fost ideea lu' Vitex, cică să socializăm 🙄 Nu-mi explic de unde zelul ăsta, devin antisocială numai la ideea de-a interacționa cu ea. Păcat că tot n-au apărut creveții, îi puneam într-o salată și încheiam bâlciul.
  • Am descoperit o vrajă pe care mi-o doresc neapărat-musai-absolut. Numele ei vorbește de la sine: CURĂȚENIUS. De asemenea, nu cred că m-aș supăra dacă aș putea s-o fac pe Vitex să regurgiteze limacși 🤭 Nu prea mult, câte 4 ore pe zi, cinci zile pe săptămână. Pfff, păcătoasa de mine.


La revedere, Moș Crăciun 🙂 Ne reîntâlnim anul viitor.

Niciun comentariu: