duminică, 23 februarie 2014

Zona crepusculară: revolution


Mai ţineţi minte experienţele mele din zona crepusculară? Dar despre pantalonii mei pierduţi, căutaţi cu asiduitate prin toată casa şi găsiţi, în cele din urmă, în sertarul cu lenjerie de pat vă mai amintiţi? Ei bine, să nu credeţi că duc lipsă de aventuri.

Astfel, în ultima vreme:

- voiam să dau cu aspiratorul, dar am înşfăcat hotărâtă fierul de călcat. Fier pe care l-am băgat în priză şi pe care l-am contemplat apoi preţ de câteva secunde, căutând butonul de pornire;

- a sunat telefonul, iar eu m-am dus să dau drumul la uşă;

- nu doar că n-am mai găsit epilatorul, ceea ce-mi întăreşte convingerea că există lumi paralele unde lumea se epilează; recent am pierdut pămătuful de şters praful. În lumile paralele se face şi curăţenie, constat. Vrednicul meu pămătuf albastru. Îl folosisem cu vreo două zile în urmă; nu e nicăieri. L-am căutat peste tot, inclusiv în frigider şi în cele din urmă am achiziţionat alt pămătuf. Tricolor, de data asta (roz, galben şi bleu turbat).

E luni mâine, nu? Naşpa... oare şi-n zona crepusculară s-or duce lunea la muncă?

PS: este vreunul dintre cititorii mei fan Matrix? Nu de alta, dar trebuie să ştiu.... ce mai poate urma după reloaded şi revolutions? Fiindcă sigur vor mai fi postări de tip zona crepusculară, pe care nu cred că mai ştiu să le intitulez :)) 

Niciun comentariu: