duminică, 14 octombrie 2018

Postarea cu numărul 1.000 e despre voi :)


Mărturisesc faptul că sunt destul de emoționată scriind acest text, așa că vă rog anticipat să-mi scuzați eventualele exprimări stângace, în acest fel explicabile - și pe care de data asta nu știu dacă le pot evita 🙂

Au trecut mai bine de 8 ani de când am început să scriu aici și până azi am publicat 999 de texte. E mult, e puțin? Nu știu, dar în definitiv e numai o cifră. După unele standarde e destul de puțin, dar am pus o bucățică din mine în fiecare dintre postări, așa că, privind din unghiul ăsta, probabil că este foarte mult. Este... eu. 

Dar nu despre mine e vorba acum (ăsta da aspect inedit), ci despre fiecare dintre voi, care-ați venit, ați citit și ați rămas. Sau mai corect spus, mi-ați rămas 🙂 și vă simt aproape, ca pe niște prieteni care de altfel ați devenit. 


M-ați ajutat mult, poate nici nu vă dați seama cât de mult. Uneori am scris cu năduf, alteori cu furie și frustrare, alteori cu amărăciune, alteori cu nehotărâre, dansându-mi semne de întrebare în fața ochilor. Și când vedeam că textele sunt citite, parcă mi se încălzea sufletul, era sentimentul că am împărtășit, pe undeva comparabil cu terapia de grup. Fiecare răspuns primit m-a ajutat, v-am simțit și vă simt aproape, realmente pentru mine ați devenit o familie în acest colț de lume virtuală unde mi-am găsit loc. 

Vă mulțumesc pentru sfaturi, opinii, încurajări, umerii oferiți, recomandări, idei și experiențe împărtășite, vă mulțumesc pentru că nu o dată mi-ați domolit focul care-mi ardea sufletul, vă mulțumesc pentru că mă citiți, vă mulțumesc pentru că alegeți să reveniți, vă mulțumesc pentru că sunteți 🙂 

14 comentarii:

Anonim spunea...

Iti doresc sa scrii atata cat vrea sufletul tau, sa gasesti confort si satisfactie din scris. Eu ma bucur ca te citesc, iti multumesc ca imparti cu noi momente din viata ta si ca mereu iti faci timp sa raspunzi la comentarii.
Cris

Anonim spunea...

Greta, eu iti multumesc ca iti faci timp de blog. Datorita tie am invatat multe despre Germania, despre viata in intreprindere, relatiile intre colegi, muzica clasica, despre destinatiile tale de vacanta... Imi place stilul tau de scris, umorul si decenta, lipsa de vulgaritate, eleganta chiar. Nu ne cunoastem in realitate si sint recunoscatoare internetului ca ne-a pus in legatura.
Bonne continuation si sa ne scriem si la mesajul 10000!
Jual

Greta spunea...

Te îmbrățișez, Cris. Tu ești unul dintre oamenii pe care-i simt cel mai aproape... :)

Greta spunea...

Cuvintele tale mi-au mers la inima și m-au emoționat mai mult decât se poate exprima, Jual :) În același timp, ceea ce mi-ai spus îmi dă curajul care uneori îmi lipsește. Îți mulțumesc din suflet și te îmbrățișez :)

Amalia spunea...

Desi sunt relativ recenta printre cititori revin intotdeauna cu mare placere pe blogul tau. Sper sa continui sa impartasesti cu noi experientele tale pentru mult timp de acum incolo!

Greta spunea...

Îți mulțumesc pentru că ești aici cu mine, Amalia :)

Adela Tarpan spunea...

Eu te am in "blogs I follow" si te citesc cu religiozitate. Deci sa nu ne uiti :))

Carmen spunea...

De mine, nu scapi ca de guma de mestecat în păr! Haha, la mulți ani cu multe postări, să le scrii fericită și vioaie!

Greta spunea...

La fel și eu în ceea ce te privește :) Hai cu poveștile despre New York, că abia aștept! :)

Greta spunea...

Mulțumesc și I love you nețărmurit!!!

Petronela spunea...

Stimată Proprietară de Blog,
Eu vă rog respectuos să vă puneți un buton de Like. :)
Pentru ca atunci când nu am nimic inteligent de spus dar îmi place ce ați scris să rezolv repede cu un click.
LA MULȚI ANI! Să îți fie scrisul panaceu, dragă Greta!

Greta spunea...

Stimată și iubită cititoare :)
din păcate platforma Blogger nu permite opțiunea asta... Mă tot gândesc de ceva vreme la un domeniu propriu, dar blogul e atât de mititel încât nu știu ce să zic...
Mulțumesc, te îmbrățișez! Și bine-ai zis, chiar panaceu mi-a fost dintotdeauna...

Anonim spunea...

:) eu am ajuns sa te citesc de curiozitate, dupa ce te-a laudat sotul tau ca scrii despre chestii... si mi-a placut atat de tare ca ma tot intorc sa mai citesc :)

Imi plac foarte mult povestioarele tale atat de mestesugit impartasite cu noi :)

Veronica.

Greta spunea...

Îți mulțumesc din suflet :)
(L-am întrebat. Cică nu m-a lăudat, a zis și el așa :D).