luni, 4 ianuarie 2016

Răzbunarea ciocolatei


Dacă n-ați făcut excese gastronomice în ultimele săptămâni, dați-mi voie să vă invidiez (și-n același timp, să-mi exprim admirația).

Dacă ați dat iama prin ”porcării” ilegal de fragede și gustoase și prin cantități apreciabile de dulciuri, îngăduiți-mi să vă invit în clubul meu. Și pe-această cale, vă rog să-mi împărtășiți ce măsuri aveți de gând să luați în perioada următoare. Că eu una, după cum am mai mărturisit, sunt cea mai puturoasă și lipsită de speranță persoană din lume atunci când vine vorba de abținut de la vreun ceva gustos.

Cât despre dietă, vorba lui Mark Twain: ”să fim milostivi și să tragem perdeaua”... :D


V-ați prins, da? M-apuc de dietă de luni. Azi a fost luni. Nu m-am apucat. Enough said.

Până una-alta, momentan deliberez: oare mini-invazia de coșuri apărute în interval de vreo două zile pe mandibulă are vreo explicație hormonală? Saaaaaau, ceea ce e mult mai probabil, pricina constă în cele patrumiidouăsutedouăzeci de trufe de ciocolată și praline cu migdale pe care le-am balotat cu râvnă în ultima vreme? Mda, cred că ne gândim la același lucru. 

Și încă nu m-am urcat pe cântar. 

Heeeeeeeeeeeeeeeeeelp. 

4 comentarii:

Anonim spunea...

Eu de porcarii sau carnuri nu prea m-am apropiat, asa de gust un carnat. Dar la dulce.. cozonac, prajituri, torturi, tot ce se poate, nu am iertat nimic. Vad ca deocamdata nu se simte diferenta la kg. Daaaaar si eu imi propun ca pana la sfarsit de ianuarie sa dau un kg jos. Unul. Cum voi face nu stiu, ca la sala sigur nu ma duc. Nu voi mai manca paine si dulciuri. Sper si incerc. Asa ca iti propun la fel, dulce doar in weekend :)))
Cris

Greta spunea...

Pâine nu prea mănânc nici eu, culmea. Dar dulciuri, în schimb.... o comit cam des, drept să spun :))
Au nemții o expresie pentru ronțăielile astea dulci, le zic ”hrană pentru nervi”. Câtă ”hrană pentru nervi” am băgat în săptămânile de foc din decembrie, vai de capul meu :)) Iar de sărbători n-am mai hrănit nervii, în schimb i-am răsplătit :)) Cred că e timpul să-i trec pe-un regim mai ușor :))

o femeie spunea...

kilele astea.... :)) numai o femeie te poate intelege :))

Greta spunea...

Da, cum e melodia aia... ”gândim la fel, simțim la fel” :))