marți, 8 martie 2016

Un motto pentru azi


Vă doresc să zâmbiți din toată inima, fie și pentru o clipă. Să fiți bucuroase și să râdeți. Și nu doar mâine. Un surâs autentic e unul dintre cele mai frumoase daruri ale vieții, chiar dacă de multe ori îl luăm ca pe ceva de la sine cuvenit. 

Filozofez crunt și în truisme. Cred că de la starea de meduză din ultimele zile mi se trage. Mai bine mă duc la culcare :)) Dar nu înainte de-a vă dori o zi care să vă meargă la suflet. Și vă mai doresc să vă convingeți partenerii de adevărul cuprins în imaginea de mai jos :)) (Dacă ați reușit, vă conjur să împărtășiți metoda :D Că eu n-am izbutit, nu de alta).


Ca să zic așa, Hugh Jackmann is always right. Word! :)))

2 comentarii:

Anonim spunea...

Iti doresc si eu sa zambesti cu tot sufletul in fiecare zi, sa te bucuri de tot ce iti ofera viata, sa fii sanatoasa si de ce nu, sa ai mereu dreptate :) multumesc pt urari!
nope, nu l-am convins, ci cred ca m-a convins el ca eu nu am mereu dreptate haha :))
da-i cu filozofeala ca si eu sunt intr-o pasa din asta rau de tot, o fi si de la vreme, ca aici ploua si e innorat, munca ploua si ea cu galeata... Hai La multi ani!
Cris

Greta spunea...

Te îmbrățișez, Cris, sper că ai avut o zi frumoasă:) Eu aș vrea măcar să plouă, ar fi un fel de ”răul cel mai mic”... nu de alta, dar deocamdată încă dau jos gheața de pe mașină în fiecare dimineață. Așa m-am săturat de frig...