luni, 13 iunie 2011

De ce nu e bine sa ne facem planuri


Pentru ca avem un motiv in plus sa ne fie ciuda cand nu reusim sa ne tinem de ele, de-aia.

Azi am avut liber. Adaugand la asta sambata si duminica, iesea un weekend prelungit, in care-mi propusesem sa fac o multime de lucruri: sa ma odihnesc dupa o saptamana extrem de intensa (ma rog, asta e singura chestie care se poate spune ca mi-a iesit), sa ma plimb, sa citesc, sa raspund unor mail-uri si sa imi rezerv macar o jumatate de zi pentru ceea ce diplomatic se numeste home spa si, in realitate, inseamna sa te incui in baie si sa patrulezi nuda in spatiul stramt, pana patrund in piele toate uleiurile si mastile).

Ce am reusit sa fac din toate cele de mai sus: 
-  m-am odihnit (adica am dormit fara sa visez chestiuni legate de serviciu si fara sa tresar panicata ca "e tarziu");
- am raspuns la un mail din doua;
- home spa-ul programat s-a "convertit" intr-un dus rapid, pe care l-as fi facut oricum.

Si-atat. N-am citit, n-am iesit la plimbare (supermarket-ul nu se pune) si sunt deosebit de nemultumita de mine din acest motiv. Capac la toate, nici n-am povestit pe blog peripetiile mele din secolul trecut, respectiv din timpul examenului de bacalaureat si a celui de licenta (ma inspira luna iunie in sensul asta, ca atunci s-au petrecut faptele).

Drept pentru care, ma intreb: daca facandu-mi planuri, n-am reusit sa concretizez decat o infima parte din ele, ce-ar iesi fara sa planuiesc nimic si luand totul la gramada? 

In asteptarea unui raspuns acceptabil la intrebarea de mai sus, va las cu o melodie numai buna pentru inceputul de saptamana. S-aveti spor in toate!

2 comentarii:

citrice spunea...

Bun venit in clubul meu!
Aveam niste planuri marete pentru ziua de luni. Cel mai maret era sa-mi fac ordine in dulapuri si sa adun ce nu-mi mai trebuie, in primul rand ca sa fac loc si in al doilea rand ca sa le trimit la mama, sa le imparta pe la diversi oameni mai putin norocosi.
N-am reusit decat sa adun veo 10-15 camasi de-ale sotului si sa le asez pe cele ramase pe categorii. De vara si de iarna. Dupa care m-am plictisit si mi-am spus ca trebuie sa ma vopsesc si sa mai fac si alte lucruri pentru mine, ca pentru casa facusem destul.
Nici nu m-am vopsit si nici alte lucruri n-am mai facut pentru sufletul meu, in afara de faptul ca am benganit pe net toata ziua si am mai curatat florile din gradina.
Am ajuns la concluzia ca trebuie sa-mi iau 2 zile de concediu ca sa-mi pun ordine in haine.

Greta spunea...

Citrice, asa de cunoscut imi suna ce zici... Cateodata, pur si simplu nu iese asa cum am planificat. Si oricat ne-am enerva, n-are rost sa "tragem de noi", ca rezultatul n-o sa se imbunatateasca prea mult.
Dar, femei suntem, deci avem voie sa schimbam planurile dupa pofta inimii ;))