miercuri, 4 iulie 2018

Ce ne mai trimit clienții


Mă doare capul de mi l-aș deschide cu o secure precum Zeus din mitologie când era ”gravid” cu Atena, dar nu rezist să nu vă povestesc ce ne mai trimite lumea când returnează colete (din greșeală, evident. Ar fi interesant de știut cum ajung feluritele obiecte în pachetele returnate, dar mă rog, nu trebuie să le înțelegem noi pe toate). Am mai scris pe tema asta un articol acum mai bine de șase ani; lucram pentru alt producător pe vremea aia, dar năravurile, bag seama, nu se deosebesc prea mult:

- o cutie cu pioneze colorate. Clienta a telefonat impacientată la call center că-și vrea negreșit pionezele  înapoi. Așa că i-au fost trimise. O cutie de-aia costă vreo 3 euro, dar nah, noi consimțim la dreptul de proprietate, cum ar zice nenea Iancu. 

- 200 de Euro. Clienta pățise cam ca Lefter Popescu, personajul principal din ”Două loturi”. Returnase o poșetă primită cadou de la o rudă apropiată, care-i dăduse și eticheta de retur - în ideea că o poate trimite înapoi dacă nu-i place. Nu s-a uitat și-n buzunarele interioare, însă... Colegii de la departamentul de Retur au descoperit banii, dar nu știu cum s-a finalizat povestea. Ultima dată când am auzit ceva legat de asta, încercau să găsească o modalitate de a-i trimite (alta decât a-i pune într-un plic). 

- un papuc de casă. Unul singur. Nu, nici noi n-am înțeles. 

- semințe pentru papagali. No joke. O punguță cu semințe pentru papagali. Cred că una dintre antemenționatele zburătoare a vrut să ne transmită vreun mesaj, în genul celor pe care le bagi într-o sticlă, îi pui dop și-o arunci într-o apă curgătoare. Papagalul a pus semințele într-o poșetă Valentino, e mai rafinat. 

- permis de port-armă. Asta e proaspătă, chiar de azi. Și era pe numele unei femei. Nu vă spun ce și câte comentarii misogine a provocat chestiunea :))) Tipa a și sunat că-l vrea ”urgent” înapoi. ”E cazul să ne supunem”, a zis careva, ”cu madam nu te pui”. 

Cam atât, deocamdată. Poate că data viitoare se ivește papagalul în persoana - și în pene. Te pomenești că vine să-și recupereze semințele (pe-alea nu le-am mai trimis înapoi și nici solicitate nu au fost)  🙄

Niciun comentariu: