joi, 24 noiembrie 2011

Fluier, deci exist


Cand am de prestat o munca monotona si de durata la calculator (cand solutionez niste facturi, de pilda), Alergatorul Isteric imi zice uneori "mai fluiera si tu din cand in cand, ca sa stiu ca mai traiesti".  Asa si acum.... interpretati postul asta ca un mic fluierat: traiesc :) N-am mai avut ragaz de scris saptamana asta, dat fiind ca sunt in schimbul 2, de unde rezulta ca vin la 1 noaptea (sau dimineata :D) acasa, dorm pana la 11, la ora 13 plec and so on.

Dar in uichend ar trebui sa am ceva timp la dispozitie (dupa ce vin de la coafor, ceea ce ar trebui sa-mi schimbe starea de spirit, destul de cenusie in ultima vreme), asa ca o sa va povestesc despre Eficientul Degeaba (care sufera de importanta acuta, mai nou), ce-am mai citit, ce filme (bune!) am mai vazut, precum si despre vizita inopinata a, cui altcuiva decat a lui Frau Zgaiba :D Ce induiosatoare sunt iubirile care nu mor, n'est ce pas?

2 comentarii:

A.O. spunea...

Eu nu pot sa fluier. Dar cand ma ingrop sub patura si prietenul meu nu mai stie daca respir, imi da un ghiont usor si incep sa sforaii...adica tot asa un semn de viata :))

Greta spunea...

:)) De unde rezulta ca suntem femeile ideale: nu stie nimeni ca suntem acolo :D