marți, 6 octombrie 2015

Se termină lumea. Iar :))


Cu toată lipsa de chef, astă seară m-am primenit și pregătit pentru revenirea pe frontul de la munci, unde - în cazul în care se respectă ceea ce bag de seamă c-a devenit o tradiție - voi găsi haos și Balamuc cu ”B” mare. Am observat că așa se întâmplă mereu după ce mă-ntorc din vacanță, indiferent cât de scurtă a fost și  indiferent dacă a fost concediu sau recuperare de ore suplimentare. Deci m-am preparat conștiincios pentru asta, m-am vopsit în culorile războiului și, înainte de culcare, zic să mă dau puțin pe net. (De volumul al treilea din seria ”Millennium” mă apuc vineri. Nu de alta, da' vreau s-ajung totuși la muncă, dacă se poate cu ambii ochi deschiși :D).

Maaare noroc că m-am hotărât să răsfoiesc net-ul, serios. Păi altfel cum aș fi aflat că mâine, 7 octombrie 2015, se termină lumea? Pasămite o organizație cre(ș)tină, americană (cum altfel), după un studiu intens al Bibliei, efectuat probabil într-o încăpere capitonată rezervată unui anumit tip de pacienți, a postulat: ziua de mâine este ”ziua despre care a vorbit Dumnezeu. Lumea se va sfârși. Omenirea va dispărea, va fi anihilată”. Hait!


N-a zis la ce oră se întâmplă nemaiîntâmplatul. Nici dacă data e calculată pe calendarul vechi sau pe cel nou. Mi se pare foarte supărător aspectul, dar tot e bine că m-am epilat și spălat pe cap. Să nu mă prindă Apocalipsa arătând ca maimuța Cheetah pe corp și ca Meduza mitologică în cap. 

Acestea fiind zise, să vedem de unde postez următorul text pe blog :)) În tot cazul, oriunde-am ajunge mâine, eu sper să am loc la geam :D

PS: da' dacă-i adevărat, voi vă dați seama ce se oftică mayașii că nu le-a ieșit pasiența pe 21 decembrie 2012? :))

4 comentarii:

Anonim spunea...

:)))) hahaha de cate ori s-a sfarsit lumea, ma mir ca a mai ramas ceva din ea.
in alta ordine de idei, citisem zilele trecute ca in noimebrie vor fi 2 saptamani de intuneric total, datorita lui venus si Jupiter, zice NASA. let's see, colegii mei se pregatesc sa nu vina la munca, pt ca nu-i asa, e noapte si noi noaptea nu muncim.
Spor la treaba, sunt convinsa ca vei avea ce povesti dupa zilele de balamuc.
Cris

Spunsieu spunea...

S-a strigat "lupul" de atatea ori incat am ajuns sa nu mai credem nimic, va veni Sfarsitul si noi vom glumi pe seama lui. Si asta din cauza unor escroci ca cei pomeniti.

Greta spunea...

Carevasăzică, nu s-a sfârșit lumea :)) Am mai ratat o Apocalipsă, iar nu ne-a găsit acasă :))
Am avut dreptate, la munci e haos. Și Plodul Incurabil e tot acolo (o fărâmă din mine sperase că s-a petrecut vreun miracol zilele astea și-am scăpat de el. N-am avut bafta asta). Cred că-i doresc și eu în vizită pe Venus și Jupiter :D

Greta spunea...

La urma-urmei, n-ar fi chiar rău dacă vom putea râde când o fi la o adică :)