duminică, 1 noiembrie 2020

Buhuhu! 👻

Postarea asta ar fi trebuit să apară ieri, dar curat Halloween, coane Fănică; în urma unei erori masive survenite la Kabel Deutschland, de-aseară nu funcționează rețeaua wi-fi. Nici semnal tv nu avem, însă ăluia nu-i duc lipsa în mod deosebit. Azi am făcut un hotspot pe telefon, cât să-mi permită să mă dau pe Facebook și să postez pe blog, și-n rest doar citit pe tabletă.
Cică ”se lucrează” și având în vedere că probleme sunt în toată țara (s-au semnalat erori în mai toate orașele mari), îi cred și nici pentru un milion de euro n-aș vrea să fiu acum în pielea celor de la departamentul tehnic.

Să trecem așadar la subiect. De vreo 2 săptămâni am vreo 6 colegi noi la birou. Sunt de-a dreptul irezistibili, ceva nemaipomenit, vă zic. Unul mai seducător ca altul, după cum vă puteți convinge în imaginile de mai jos. 


Nu mă-ntrebați cum îi cheamă. N-au nume, sunt John Doe 1 și John Doe 2 🙄 Despre cel din dreapta, care se ține cu mâinile de cap, am stabilit că este colegul care momentan funcționează pe post de șef interimar. A ajuns așa pentru c-am pus noi prea multe întrebări tâmpite.

Petrecerea continuă, vorba unui celebru personaj.

La soare te poți uita, dar la ei ba, ce să mai discutăm.... 


Cotrofelnița albastră din dreapta mă calcă pe nervi. E atârnată de cuier, după cum vedeți, deci trebuie să ne punem gecile cu băgare de seamă. Sau să le ținem pe spătarul scaunelor, ca să nu deranjăm șerpii din lațele doamnei 😏

Pe lângă deosebitele creaturi de mai sus mai există și un dovleac din plastic, pe care-l ținem la bucătărie; are senzor de mișcare și de fiecare dată când e cineva în preajmă se pune pe zbierat ”Happy Halloween!”, urmat de râsul ăla sinistru. Unul dintre ingineri i-a scos bateriile și a primit nenumărate mulțumiri.

În caz că vă-ntrebați de unde provin prea-minunații, aflați că aparțin, toți, doamnei-cu-creveți. Vorba vine, că tot n-avem creveți. Da' avem creaturi, iată. Și după cum se pare, o să le mai tot avem, pentru că doamna a intrat în Home Office pe termen nedeterminat și nu a luat creaturile înapoi. Așa că or să ne tot fie în preajmă o vreme. Mai bine le-am da niște clienți... să nu stea acolo degeaba.

7 comentarii:

Anonim spunea...

Doamna-cu-creveti cred ca se saturase de ei si nu avea unde sa-i puna. :)) Zic sa-i faceti pachet si sa-i trimiteti la ea acasa, cu un bilet: "Nu-i corect ca noi sa ne bucuram de ei, iar tu nu. Enjoy."
De curiozitate, mai puteti manca la birou? Ca-mi par mai degraba... ahm... contraindicati.
Rox

Anonim spunea...

Oh, genial!!!!! Ce m-ar distra sa avem si noi asa ceva! Iar de Craciun o sa va aduca un om de zapada, nu-i asa?
Jual
PS Tu nu intri in "télétravail"?

Ali spunea...

Pe 31 octombrie ma bucur ca la noi la birou se serbeaza cu totul altceva si in special ziua mea

Greta spunea...

Ah, reușiserăm să facem abstracție de ei cu succes :))) Doar în primele zile a fost mai ciudat. Reflectez că tot acolo vor fi și când se termină cu Home Office-ul - ceea ce nu cred să se întâmple mai devreme de ianuarie :D

Greta spunea...

Până după Anul Nou cred că tot în Home Office suntem. Am reintrat de marți...
Mă înfior când văd cifrele din Franța. Ai grijă, te rog, să fii bine!

Greta spunea...

La mulți ani cu întârziere, să ai parte de noroc și să-ți împlinești visele! :)

Ali spunea...

Muuultumesc