vineri, 25 septembrie 2015

Ce-aș face altfel la nunta mea?


Dacă mă uit în urmă, un singur lucru aș schimba. Unul și bun, vorba ceea :))) Unul dintre cele mai importante aspecte, dacă întrebați o femeie în general și o mireasă în special. Un mizilic, dacă întrebați un bărbat: coafura.


Am avut un coc simplu, banal, care a avut două calități: a arătat acceptabil și a stat țeapăn toată noaptea (la cât fixativ ”ultra strong” avea în el, nicio mirare. Cred c-ar mai fi stat la fel încă două-trei săptămâni, la o adică). Dar a fost prea simplu, prea banal, prea.... ”coc de mireasă” tipic. N-am avut cum să-mi aleg coafeza și-am luat ce-am găsit, iar femeia a făcut ce-a știut. Pieptănătura n-a avut nimic deosebit și n-am simțit că e coafura mea, dar am zis slavă Domnului că n-am pățit ca la cununia civilă, cu trei ani înainte de nuntă.

În rest, n-aș schimba nimic. Au trecut cinci ani de când am fost mireasă... :) Și mă simt la fel de norocoasă și de recunoscătoare ca atunci pentru ce și mai ales pentru cine am. 

7 comentarii:

coco spunea...

da, si eu am avut un banal coc, asa a fost treaba :)

thea spunea...

Si asa sa fie multi ani de acum inainte! :)

Anonim spunea...

multi inainte, sanatosi si veseli!
2 ani se implinesc in 2 zile :) Hehe cocul :))) da si eu as schimba acelasi lucru. am un par moale, cocul a fost prea lejer asa ca in cateva ore deja cadeau agrafele, eu ma chinuiam sa il prind sub voal. visez la cocul si buclele perfecte :)))
Cris

Greta spunea...

Așa a fost să fie, Coco :) Lasă, noi și bărbații noștri să fim sănătoși! :)

Greta spunea...

Săru'mâna, Thea! :)

Greta spunea...

Mulțumesc, Cris! Dacă bine am înțeles, azi e cu ”La mulți ani” pentru voi, nu-i așa? :) Să vă fie bine, cu sănătate, soare și zile senine :)
Deci nu-s singura care-a avut probleme cu domnia sa, cocul :D Well...poate o să dau într-o zi de persoana care să-mi facă un coc perfect :)) Aspir la asta :D

Anonim spunea...

Multumim, asa este! iti doresc sa dai de coafeza perfecta, a girl has to dream :)
Cris