miercuri, 12 octombrie 2016

Pe (foarte) scurt


  • Potop de muncă-n capul meu. Ajung acasă numai ca să dorm. Săptămâna asta și cealaltă voi lucra inclusiv sâmbătă, deci șase zile. Mă-ntreb dacă pot solicita o reducere proprietarului, ceva gen ”chirie de înnoptare” :D Iau magneziu și reflectez că, atâta timp cât n-am ajuns să dau bună ziua pițigoilor, se numește că nu-i chiar atât de grav și mai am resurse :)))
  • De la tămbălăul generat de alegerile din SUA, mi-a venit cheful să mă uit la ”The Apprentice”, reality-show-ul realizat de Trump acum câțiva ani. Îmi place foarte mult, e amuzant și instructiv și vânez pe Youtube toate video-urile disponibile (care sunt destule, dar nu câte-aș vrea eu). Am ajuns la niște concluzii care m-au surprins și pe mine, despre care o să scriu într-o postare dedicată.
  • La serviciu e destul de interesant în perioada asta - la propriu și fără ironie. Și despre asta o să detaliez într-o postare separată, dacă se concretizează niște chestiuni aflate momentan în desfășurare. 
  • Recitesc volumul de interviuri acordate de Al Pacino. Am citit cartea acum șase ani, dar mi-a venit cheful s-o reiau și s-o aprofundez. Când o termin o să vă povestesc despre ea, hai că ați ghicit deja, tot într-o postare separată :))) 
Constat că am scris numai ca să vă anunț că o să scriu. Bag seama că urmez modelul german, unde primești o scrisoare în care ți se spune că vei primi o altă scrisoare :)) Se vede că am devenit nemțoaică :D 

8 comentarii:

Anonim spunea...

Esti mortala - ma culc cu un zimbet pe buze asteptind noile postari.
Livia din Stuttgart

Anonim spunea...

Auzi dar cand mai ai timp sa si citesti? :)))
Spor la treaba, success si astept sa te citesc in urmatoarea postare :)
Cris

coco spunea...

e bun magneziu, si eu am pe noptiera acum! mult succes si putere!

Carmen spunea...

Dă-i înainte cu tupeu!
Mișto când ai viață plină, mai nașpa e să n-ai viață deloc!
O să fie foarte bine, îți promit eu!

Greta spunea...

Mi-ai încălzit sufletul și mi-ai dăruit un mare zâmbet :) Mulțumesc :)

Greta spunea...

Doar în weekend citesc, de fapt. În timpul săptămânii nu am răbdare nici pentru două pagini consecutiv :))

Greta spunea...

Mulțumesc, Coco :) Da, magneziul nu m-a dezamăgit până acum, am încredere în el.

Greta spunea...

Îi dau, îi dau :)) Sper să ai dreptate, uff....