marți, 13 noiembrie 2018

Curiozitate cu papornițe


După ziua de azi și de ieri, doamnelor, aș avea o întrebare. De curiozitate, nu de alta.

Presupunând că ați vrea să vă cumpărați... niște poșete. Mda, nu una singură, ca o femeie cumsecade obișnuită, ci mai multe. Considerabil mai multe, să zicem. Nu discutăm motivele, doar simplul fapt. Câte ați cumpăra o dată?

Acuma să nu credeți că e o întrebare-capcană, deși așa ar putea părea, dar parol nu e cazul. Ok, adevăru-i că nu mă văd cumpărând vreodată mai mult de-o poșetă per achiziție (deși sunt fan traiste, cred că v-am mai zis) și-mi doresc mult una anume (pe care nu mă-ndur să dau banii), dar....

... zece poșete. Atâtea a comandat o clientă. Din Stuttgart era, ete c-am reținut aspectul ăsta. Pentru numele lui Belzebut, ce faci cu atâtea (dintr-odată?). De acord, erau reduse, dar nu CHIAR atât de reduse. Erau frumoase, dar în același stil - clasic - și în aceeași nuanță (un fel de gri-verzui nepretențios). Serios? Zece? 

Dacă ești ”influencer” și vrei să te dai mare pe Instagram cum e mai nou tendința, comanzi o traistă Gucci de 6.000 de Euro din piele de șarpe (no joke, până la atât poate ajunge), te fotografiezi cu ea și o trimiți înapoi în termen de 30 de zile. Problem solved. Nu, ce-a făcut clienta aia e diferit.

Măiculiță, zece poșete. Ieri am lucrat 10 ore, că veni vorba. Mno, ce să zic. Bine că n-a comandat 15...

6 comentarii:

Anonim spunea...

Posibile explicatii:
1.Clienta a vazut potentialul (sunt posete nostime,vor avea cautare),si le comercializeaza mai departe.
2.Le face pe toate cadou de sarbatori diferitelor prietene sau cunostinte.
3.Le doneaza unei organizatii de binefacere de genul: 'Help less fortunate women dress for success and get back into the work force'.
Oricum, e posibil ...
Te imbratisez,
Irina


Petronela spunea...

Eu îmi cumpăr câte o poșetă. Majoritatea în magazine fizice, nu din online că trebuie să văd cum "îmi stă" :) că la 164cm nu poți să porți papornițe ;) My two cents :) Și mi-am comandat una vișinie-nebunie de pe un site, fără să îmi dau cam cât însemnau dimensiunile alea :)) Eram StatuPalmăBarbăCot :))
Femeia le-o fi cumpărat să le vândă mai departe sau se mărită și domnișoarele de onoare au rochii gri-verzui nepretențios și ea le face cadou poșetele :)

Anonim spunea...

Tocmai am vazut la tilivizor o stire cum ca fiscul francez vineaza semnele exterioare de bogatie. Adicatelea, aia bogati care se filmeaza in vacante exotice, linga masini babane si cu genti Gucci :-), dar in acelasi timp nu declara veniturile corespondante. Asa ca vezi si tu la ce indemni oamenii, daca se pozeaza numai ca sa se umfle vecinii de invidie, se pot trezi cu un control fiscal :-))
Jual

Greta spunea...

1. Foarte plauzibil.
2. Hmm, ar fi puțin ciudat să primească atâta lume obiecte asemănătoare. Dar nu e deloc exclus.
3. Varianta asta cred că e preferata mea, dacă stau să mă gândesc :))

Hm... Probabil că prima explicație e cea mai apropiată de adevăr.
Te îmbrățișez și eu, cu tot dragul :)

Greta spunea...

Și eu tot câte una... și deocamdată niciuna din online, deși aia care-mi place ar fi disponibilă pe site. Dar nu mă-ndur, frate, nu mă-ndur și pace.
Ideea cu domnișoarele de onoare e foarte mișto, doar că astea erau poșete de zi...

Greta spunea...

Ah, dar nu e ideea mea, se pare că a devenit o practică foarte răspândită în Germania :D Mie nu cred că mi-ar fi dat prin cap una ca asta :)))